Свободно време

Борислав Сапунджиев – Урсула откри салон за красота

Звездното събитие бе уважено от много видни персони от хайлайфа, бизнеса и политиката

18.09.2015г. / 08 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Ursula Fashion art of hair

Снимка: Ursula Fashion art of hair

С много блясък, настроение и вкус на изискано шампанско, отвори врати най-новият салон за красота Ursula Fashion art of hair. Домакин на събитието бе топ коафьорът Борислав Сапунджиев, познат повече като Урсула, който с голямо вълнение посрещна своите гости.

Звездното събитие бе уважено от много видни персони от хайлайфа, бизнеса и политиката, сред които Евгени Минчев, Есил Дюран, Асдис Ран, Славка Каравелова, Диана Петрова, Меги Савова, Стела Йорданова, Димитър Тодоранов, Светлин Танчев, Румен Йончев и др.

Борислав Сапунджиев представи екипа си професионалисти и просълзен от щастие заяви, че е оставил процъфтяващия си бизнес в Милано, за да се върне и твори в България. Той подчерта, че е оставил заплата от 16 000 евро на месец в Италия, за да се прибере у нас и да предава опита си на младите.

Коафьорът подчерта, че мисията на новия салон е не само да прави красиви и щастливи своите клиенти, но в него ще се обучават на занаят и млади таланти, проявяващи афинитет към фризьорството.

Свързани статии

Салонът е обзаведен в модерен и арт интериор, а негово лице е невероятната Диана Иванчева, чийто фотографии правят мястото още по-специално.

Всеки гост, който уважи специалното събитие донесе и своя специален подарък, под формата на любима книга. Така салонът се сдоби с автори като Дамян Дамянов, Ъруин Шоу, Робърт Бърнс, Карл Маркс и други.

Снимки: Ursula Fashion art of hair

Коментирай