Свободно време

Позитивни мисли, с които да се будите всеки ден

Аз привличам любовта

03.11.2015г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки от нас има своята движеща сила. Но за всички нас има една, която е универсална и от нея до голяма степен зависи как ще се развие животът ни. Мисълта! Силата на мислите е тази, която може да ни донесе победи или да ни срине.

Позитивното мислене не е просто понятие, то е доказана теория. Споделяме няколко позитивни мисли, с които да започвате всеки нов ден.

Аз съм заобиколен от хора, които ме обичат и се грижат за мен. Единственият начин да вървите напред и смело към вашите идеи всеки ден е да си напомняте, че вашите близки и семейство ви подкрепят и обичат.

Аз привличам любовта чрез моите собствени любящи мисли и действия. Позитивните мисли са проводник не само на положителните събития във вашия живот, но и на любовта. Дори и в този момент да нямате половинка до себе си, мислете всеки ден за нея така, сякаш вече е част от вашия живот.

Аз съм всичко, което искам да бъда. Гордея се с постиженията си. Успехът е резултат не само от вашите усилия и отношения към това, което правите, но и от вашата нагласа и вярвания в самите вас. Всеки ден си припомняйте за постигнатите малки и големи успехи. Те ще ви мотивират да продължавате да се развивате в положителна посока.

Ценя връзките си. Има една стара поговорка, която гласи: „Споделена радост е двойна радост. Споделена мъка е половин мъка.“ Не забравяйте за вашите връзки с хората, които ви заобикалят. Подхранвайте тези, които са важни за вас и елиминирайте от живота си онези, които не ви носят положителни емоции, подкрепа или дори ви пречат по някакъв начин.

Аз постигам целите си с лекота и очаквам с нетърпение следващите възможности за растеж. Когато ви предстои служебна среща, интервю за работа, важен проект, тези думи ще бъдат част от вашата положителна нагласа водеща към успеха. Ако вярвате, че ще се сблъскате с трудности и отново ще се провалите, така и ще стане.

Аз съм архитект на моята реалност и живот. Не забравяйте, че в живота ви, вие сте главно действащо лице. Бъдете звездата на вашия ден и не забравяйте, че вашите собствени действия ще ви осигурят или не живота, към който се стремите.

Свързани статии

Аз съм свободен да правя каквото си поискам. Често нашите мисли и страхове са нашите най-големи пречки в живота. Премахнете ограниченията, бъдете смели, но и разумни.

Аз живея в радостно очакване. Защо според вас негативно настроените хора не са щастливи? Те не само привличат към себе си отрицателните събития, но не виждат красотата и радостта в малките неща, които всеки ден срещаме по пътя си.

Снимка: istock

По материали от lifehack.org

Коментирай