Свободно време

Марина Кискинова представи клип към първия си самостоятелен сингъл

Сред гостите уважили събитието бяха Ива Екимова, Прея, Вяра Атова

13.11.2015г. / 09 55ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Хайлайф

Снимки: Хайлайф

Младата певица и актриса Марина Кискинова представи официално видеото към първия си самостоятелен сингъл „Огледало“. Гостите изгледаха видеото към песента, след което проф. Любомир Стойков говори за Марина Кискинова – за нейния талант, професионални и човешки качества. Веднага след това певицата се появи в блестящ тоалет и изпълни на живо „Огледало“ заедно с танцьорите от клипа.

Вечерта продължи с атрактивната клубна програма на певицата, която включва едни от най-нашумелите поп и R&B хитове за годината. На сцената, заедно с Марина, бяха и момичетата от VS Dance. Специално за премиерата на „Огледало“ бяха дошли много приятели, роднини и представители на българския музикален и бизнес елит, които напълниха клуба и бурно аплодираха Марина Кискинова.

Сред тях се откроиха Ники Сотиров и Анна Каридова, София Борисова, Веселка Крачунова, Ива Екимова, изпълнителите Прея, Вяра Атова, Малин Миланов – Монти от Ice Cream, Николай Бакалов – NickName, актрисата Гергана Стоянова, Йордана Димитрова, Гери Дончева, Стела Йорданова, Мадлена Иванова, водещият Драго Симеонов и други.

На премиерата присъстваха също и колегите на Марина от класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Музиката на „Огледало“ е нежна и носталгична – дело на Веселин Ценов – Algoriddim. За текста певицата се довери на младата изпълнителка Прея. Името на песента „Огледало“ е метафоричен образ на отношенията между двама души и емоционалното послание, което певицата предава с песента е да не губим себе си във връзката с другия. По видеото към първия й самостоятелен сингъл работиха Димитър Халачев, Василена Василева и Flyarch Studio.

За клипа е правен специален декор и инсталация от 8 огледала. Танцът във видеото пресъздава по красив начин идеята за огледалния образ. „Огледало“ е първият самостоятелен сингъл на Марина Кискинова, като последните й парчета са записани в дуети с Део, Били Хлапето и Майкъл Флеминг – Лексус.

Младата певица е едно от свежите лица на българската поп сцена и освен, че реализира музикалния си талант, тя учи актьорство за драматичен театър в класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Участвала е с главна роля в сериала „Sex, лъжи и TV“, а след това става част от риалити формата „Музикална академия“ като ко-водеща заедно с Иван, Андрей и Део.

Снимки: Хайлайф

Коментирай
Свободно време