Свободно време

Квартет Destiny улавят магията на коледния дух в новото си видео

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, работил с най-големите звезди в България

20.11.2015г. / 09 48ч.
Михаела Лазарова
Квартет Destiny

Квартет Destiny

Какво е коледният дух за всеки от нас? Какви са емоциите, съпътстващи най-съкровените мигове със семейството край елхата? Какво е вълнението от отброяването на часовете до заветния час, в който настъпва Рождество Христово и е време да отворим подаръците? На тези въпроси квартет Destiny заедно с вокална група Бон-Бон отговаря в най-новото им съвместно коледно видео Christmas Medley.

Празнична атмосфера и най-чиста радост бликат от проекта, в който струнната формация начело с цигуларката Гергана Алексиева и най-популярната детска група у нас си подават ръка. Заедно те отправят поздрав и благопожелание към всички малки и големи, които вярват в чудесата по Коледа и ценят традиционни ценности като духовност, традиция, семейна топлина.

Песните, записани във версии на български и английски език, събират в едно най-обичаните коледни мелодии на всички времена „Silent Night“, „Jingle Bells“ и „White Christmas“. Аранжиментът на парчетата е на композитора Маурицио Абени – дългогодишен ментор и приятел на квартет Destiny. В записа редом с момичетата от Destiny звучат музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, работил с най-големите звезди в България – Графа, Любо, Михаела Филева, Акага и много други. Видеото ще бъде представено на бляскаво коледно събитие, на което квартет Destiny ще изсвирят и най-любимите парчета от репертоара си като „Libertango“, „Destiny“, „Asturias“ и други.

Коментирай