Свободно време

Мъжете никога няма да спрат да правят тези неща

Наистина никога!

21.01.2020г. / 11 51ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ах, тези мъже! Истинска напаст, но и необходимо зло! Винаги ни привличат, колкото и да ни дразнят. Не можем без тях, без тяхното влудяващо докосване, без техните непохватни ласки, без глуповатото им безделничене пред компютъра и видеоигрите.

Момичета, трябва да спрем да се надяваме, че ще престанат да вършат всички тези неща, защото мъжете са си просто мъже. Нека ги приемем с всичките им недостатъци, а именно:

Разсеяното чесане по... онова място

Нека си кажем истината – няма мъж, който да не почесва достойнството си на най-неподходящите места и в най-неподходящото време. Те дори не се замислят! Правят го толкова механично, че надали друг мъж би забелязал това драпане. Само ние жените оставаме скандализирани всеки път, когато станем свидетели.

Мастурбирането

Дори да не си признават, те го правят. Дори да не ги виждате, те го правят. Ще го правят вероятно докато могат. И не трябва да го приемаме като лична обида или нежелание за секс с партньорката.

Мъжете просто го правят. Признайте, дами, че и вие го правите!

Размотаването в банята повече от 20 минути

Защо, по дяволите, мъжете се бавят толкова в банята?! Всяка жена си задава този въпрос. Като имаме предвид, че ние мием дълги коси, слагаме им балсам, бръснем разни места по тялото, слагаме маска за коса и какво ли още не – те какво точно правят?!

Момчета, та за толкова време една брада ли тъкмите толкова?

Колкото и удивително да е, никога няма да спрат да го правят. Просто трябва да свикнем с това.

Излизането с момчетата

Всеки обича своето лично време. А когато е прекарано с приятелите, то е още по-ценно и специално. Колкото и да ви е писнало да чувате, че ще излезе на по биричка с момчетата, не трябва да бързате да се чувствате пренебрегнати. Просто звъннете на момичетата!

Разхождането с „онази“ фланелка

Почти всеки мъж си има любима фланелка или тениска, с която се размотава у дома. Тя може да е най-лекьосаната, най-опърпаната, най-старата, а може дори бившата му да я е носила, но тя си е неговата любима и трябва да спрете да му се сърдите, че я носи, особено заради последното.

Свързани статии

Пикаят на спусната седалка

Седалката на тоалетната – тази толкова деликатна тема... Колкото и да повтаряте, че държите тя да не е опикана, все става така, че всъщност е. Незнайно защо, мъжете винаги, ама винаги забравят да я вдигнат или ако случайно се сетят – забравете за връщането й в първоначално състояние.

Дами, каузата е изгубена. Просто никога няма да се откажат да правят това, защото за тях това не представлява никакъв проблем и не си го слагат на сърце.

Видеоигрите

Дали са видеоигри, дали са компютърни – няма никакво значение. Страстта си е страст! Дори партньорът ви да се превърне във ваш съпруг, дори да стане баща на децата ви, той няма да се откаже от любимата си игра. Дори ще играе с децата. Е, поне нещо добро от цялата работа!

Коментирай