Свободно време

Любовен хороскоп за 11-17 януари 2016

Седмицата ще бъде наелектризираща в сектора на любовта за родените под знака на зодия Близнаци

11.01.2016г. / 17 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на януари ще донесе много позитивни емоции в сектора на любовта. Конфликтите ще бъдат изгладени, комуникацията ще се подобри, самотните ще имат шанс да намерят нова любов. Какво ви очаква според зодиакалния знак, вижте в следващите редове.

Овен

Когато става въпрос за любов, през тази седмица определено има какво да очаквате. Във вторник, Венера и Уран ще бъдат в перфектна позиция. Ако нямате партньор до себе си, има голям шанс да срещнете някой, който ще спре дъха ви. Същевременно Слънцето и Меркурий ще донесат много положителни емоции на обвързаните представители на зодията.

Телец

Юпитер се движи през вашия сектор на романтиката и ви помага да отворите сърцето си и да привлечете романтични перспективи по най-необикновения начин. Тази седмица, ако сте самотни в любовта, може да срещнете вашата бъдеща нова половинка. Той или тя силно ще ви впечатли. Тези от вас, които се намират във връзка, ще ги вълнуват повече финансови въпроси.

Снимка: istock

Близнаци

Наелектризираща ще бъде седмицата в сектора на любовта за родените под знака на зодия Близнаци. Очаквайте много изненади от вашата половинка. Може да е романтично пътуване, мечтан подарък или нещо, което ще ви доближи до някои от вашите лични стремежи.

Рак

Обвързаните Раци могат да се радват на хармония във връзката си. Разговорите между вас и вашата половинка ще вървят гладко и ще се радвате на компанията на другия. Животът е красив, когато не гледате в миналото и се радвате на думите на любимия човек.

Коментирай
Свободно време