Свободно време

Любовен хороскоп за 11-17 януари 2016

Седмицата ще бъде наелектризираща в сектора на любовта за родените под знака на зодия Близнаци

11.01.2016г. / 17 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Вашият любовен живот тази седмица е в пламъци! Венера все още се движи през вашия романтичен сектор, обещавайки нови запознанства. Във вторник, Венера и Уран ви обещават интересна среща с някой, който може би ще предизвика чувството на любов от пръв поглед.

Дева

Романтика ще има и за Девите. Юпитер все още се движи през вашия знак и ви предлага изобилие от оптимизъм. От друга страна Слънцето и Меркурий също оказват влияние на любовта ви. Възможно е стара любовна връзка да напомни за себе си и вие да решите да й дадете втори шанс.

Снимка: istock

Везни

Любовният ви живот ще бъде всичко останало през тази седмица, но не и скучен. Ако се намирате във връзка, с любимия човек ще искате да откриете нови хоризонти. Това може да е ново хоби, активност или нещо по-горещо в спалнята. Един интимен разговор ще разпали страстта помежду ви.

Скорпион

Динамична любовна седмица очаква и Скорпионите. Вие и вашата половинка ще се насладите на една добра комуникация помежду ви. В случай че търсите нова любов, има шанс да срещнете някой специален за вас човек или да се получи химия между вас и колега.

Коментирай