Свободно време

Национален дворец на културата - програма за театър

Приятно гледане

01.02.2016г. / 16 01ч.
Аз жената
Снимка: фейсбук

Снимка: фейсбук

С настъпването на новия месец поглеждаме към културната програма. Все още имате време да закупите билет за  „Квартет“ – опасни връзки след края на света можете да гледате на 1 февруари (понеделник) от 20:00 часа в зала 1 на НДК.

Спектакълът-филм е на Явор Гърдев по пиесата на Хайнер Мюлер. Участват Снежина Петрова в ролята на Мертьой и Захари Бахаров в ролята на Валмон.

Интерактивният проект „БЕБЕШКА ПИЕСА” ви очаква в сряда (3 февруари) от 10:00 и 11:30 часа в Зала 4 и в него могат да се включат деца на 2 и 3-годишна възраст и техните родители. Театралната игра вплита базови за детското развитие и възпитание модели, поднесени забавно и с много музика.

Проектът, чиято продължителност е 30 минути, е консултиран с психолог и съобразен с особеностите в развитието на детето през най-ранната му възраст и неговата потребност чрез преживявания да опознае заобикалящия го свят.

Запазете си време и за  7 февруари (неделя) за „Усмихни се!“ от 11:00 часа в зала 4.  Усмихни се!" е визуално, сетивно и откривателско представление за деца от 0 до 3 години, в което чрез изразните средства на театъра се създава арт среда, която провокира любопитството и сетивата на детето - слух и зрение, и спомага за изграждането на неговата двигателна култура. 

Ето какво ще предложи на зрителите и  Театър „Азарян“.

На  4 февруари (четвъртък) от 19:30 часа не пропускайте постановката „Бягства” с участието на Милица Гладнишка и Полина Христова.

Купете си билети и за 7 февруари (неделя), когато от 19:30 часа ви предстои среща с номинирания за „Икар” 2016 спектакъл „Чайка” на Явор Гърдев по текст на А.П. Чехов и със звездното участие на Владимир Пенев (номинация за „Икар” 2016 за поддържаща мъжка роля) и останалите от звездния актьорски състав: Елена Телбис, Захари Бахаров, Снежина Петрова, Ованес Торосян, Николай Урумов, Светлана Янчева, Михаил Мутафов, Лилия Гелева, Христо Петков и Стоян Габровски.

Приятно гледане!

Снимки: ndk.bg

Коментирай