Свободно време

Трите аксесоара, необходими на мъжете

С кои бижута не трябва да се прекалява?

19.02.2016г. / 15 20ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Бижутата не са присъщи само за жените. Много мъже се кичат с тях. Трябва да се съгласим обаче, че не на всички им отива.

Според специалистите по мъжка мода и стил, мъжете имат нужда от 3 аксесоара. Всичко останало утежнява външния вид на мъжа и го прави по-скоро смешен, отколкото елегантен.

Ако един мъж се накичи с всички бижута, с които разполага ще заприлича по-скоро на някоя филмова звезда, рапър или в най-лошия случай пират.

Обиците, веригите, ланците, големите пръстени с камъни, дори гривните не са препоръчителни.

Ако искате да изглеждате елегантно като легендарния Джеймс Бонд, например, никакви аксесоари не ви трябват, освен тези:

Красив часовник

На някои мъже се струва, че просто един часовник не е достатъчен. Това обаче не е вярно, според специалистите. Можете да изберете няколко красиви часовника, които да редувате.

Вниманието винаги ще бъде привлечено към китката ви, ако носите хубав часовник. Той подсказва за изтънченост и класа.

Елегантни копчета за ръкавели

Копчетата за ръкавели са идеален завършек за стилния ви костюм. Заложете на нещо семпло и непретенциозно и няма да сгрешите!

Сватбена халка

Този аксесоар, разбира се, важи за женените мъже. Останалите могат да заложат на другите два мъжки аксесоара. Ако сте със спортно-елегантен стил и не носите костюм можете да наблегнете само на красивия часовник. Специалистите са категорични, че той сам по себе си е достатъчен.

От друга страна, аксесоарите зависят до голяма степен и от стила на характера ви, вашата личност и представяне. Ако сте ексцентричен тип, подобно на Джони Деп, вероятно повечко бижута не биха стояли смешно, напротив – биха подчертали вашите странност и отличителни черти.

Снимки: iStock

Коментирай