Свободно време

Ирина Белчева се включва в „Пощенска кутия за приказки“

В изданието „Извънредни новини“ довечера от 19 часа в Sofia Live Club тя ще представи тематичния разказ на Мария Неделчева

29.02.2016г. / 13 33ч.
Аз жената
Ирина Белчева. Снимка: Bulgaria ON AIR

Ирина Белчева. Снимка: Bulgaria ON AIR

Водещата на предаването „Десет“ по Bulgaria ON AIR Ирина Белчева ще се включи в инициативата на Гери Турийска „Пощенска кутия за приказки“. В изданието „Извънредни новини“ довечера от 19 часа в Sofia Live Club тя ще представи тематичния разказ на Мария Неделчева.

Творби на няколко дебютиращи и вече познати от Кутията автори, сред които Цветелина Златева, Малвина Болярска, Вихра Шопова, Димитър Калбуров, Николай Хашъмов-Хъшо, ще представят още Ирра, Биляна Петринска, Камен Алипиев – Кедъра, Димитър Калбуров, Людмила Сланева, Златин Цветков, Мариана Векилска и Владо Пенев.

„Пощенска кутия за приказки“ се наложи като едно от най-модерните културни събития, които дават възможност за изява на непубликувани автори. Вече двама от дебютиралите в рамките на инициативата творци издадоха свои книги.

Интересът към всяко от изданията на „Пощенска кутия за приказки“ е огромен, а Sofia Live Club обикновено е препълнен. Още за раждането на идеята на Гери Турийска за проекта и бързия му успех вижте тук.

Коментирай