Свободно време

Игра с огъня

11.01.2007г. / 14 49ч.
Аз жената
Игра с огъня

Даяна Апълярд е писателка, радиоводеща и журналистка на свободна практика за няколко национални вестника и списания.
Тя започва работа след дипломирането си от Бристолския университет със сериозното намерение да стане журналист. Първото й работно място е като репортер в Акрингтън Обзървър.
След вестниците се насочва към радиопредаванията, мести се от Манчестър в Бирмингам, където става кореспондент по образованието в радио Би Би Си. Тогава среща и съпруга си Рос и на 26 години решава да създаде семейство. Същевременно е твърдо убедена, че ще продължи да работи, но скоро осъзнава, че в действителност положението не е толкова просто.
Постепенно трябва да преоцени приоритетите си и достига до извода,че децата й са по-важни от пълната работна заетост.
Тогава решава да напусне и да стане журналист на свободна практика и да работи от дома си, за да отделя повече време на семейството си.
Местят се в провинцията и сега живеят във ферма, въпреки че и сега животът им е напрегнат. Но както казва самата Даяна – идеално положение няма! Досега е написала четири книги, чиято тематика е близка, разбираема и интересна за всички жени по света.

За книгата:
Три семейни двойки са приятели и съседи... Чаровният бохем Том се грижи за децата, докато амбициозната му съпруга Сара гради журналистическа кариера. Преуспяващият Нат е женен за непретенциозната Каси, но въпреки различията помежду им, те имат стабилен брак. Красивата жена на Джерард – Лори, постепенно губи доверие в съпруга си, озлобил се след финансови затруднения.
Привидно обаче всичко е наред… до една зимна вечер, когато Лори и Том танцуват заедно в местен бар. Внезапно пред тях се разгръща цял свят от нови възможности. Могат ли двамата да загърбят тревогите у дома и да преоткрият вълнението на любовта? Но играта с огъня е опасна…

Цитати за книгата:
Въздействащо четиво за онова, което става зад затворените врати на съвременните семейства. Дейли Мейл

Роман за любовта, изневярата и верността на приятелите. Уоман & Хоум"

Можете да намерите на щандовете на издателство "Хермес".

Коментирай