Свободно време

Причини да смените прическата си още сега!

Кога е време да го направите и защо?

21.08.2016г. / 10 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато не се чувстваме добре е хубаво да направим някаква промяна. Някои хора предпочитат да разместят мебелите вкъщи или пък да ударят една свежа боя, за да подобрят настроението си.

Други пък отиват на шопинг, за да заредят гардероба си с нещо ново и свежо. Трети се страхуват да направят промяна със самите себе си, а не трябва! Не трябва, защото тази промяна е най-тонизиращата, най-оживяващата и най-енергизиращата!

Това, което една жена може да направи най-добре е да промени прическата си. Защо и кога е добре да смените драстично вида на косата си, за да се почувствате по-добре? Бъдете по-смели, момичета!

Когато се чувствате в коловоз

Всеки е изпадал в подобно състояние поне веднъж в живота си. Чувствате се сякаш животът ви е спрял, нищо шеметно не ви се случва, ежедневието ви е сиво и еднообразно, работите много, не ви остава време за забавления.

Куп предпоставки, които биха довели до депресия, освен ако направите промяна, която да ви накара да се почувствате по-добре. Сменете прическата си, подстрижете се или се боядисайте в цвят, който досега не сте пробвали. При всички положения това ще ви разтърси, дори крайният резултат да не ви се понрави особено.

Промяната сама по себе си внася разнообразие и предизвиква преосмисляне на разни моменти от живота.

Когато правите нова стъпка в живота си

В живота ви настъпва момент, в който се случва някаква промяна. Доукрасете я с нова прическа! Ако сте решили да сменяте работата си, да се задомявате или да си направите пътешествие – сменете прическата си!

Преобразяването може да подейства като естествено подсилване на цялостната промяна, която сте предприели. Впуснете се в новото си приключение преобразени. Това ще ви накара да се почувствате и като преродени.

След раздяла

Казват, че раздяла се преживява по-лесно, когато отрежеш голяма част от косата си. Някои народи вярват, че с премахването на косата се премахват и страданията. Ако сте преживели раздяла или някакъв драматичен момент в живота си, той вероятно е насложил негативната си енергия у вас.

Лесно можете да я „свалите“ от себе си като се подстрижете. С промяната на косата ще ви олекне и ще обърнете нова страница от живота си.

Когато всичко около вас се променя

Понякога в живота на човек се случват повече от една промени. Повратните точки в ежедневието винаги трябва да бъдат съпровождани от промяна и във външния вид. Така слагате своеобразно ново начало, което да ви носи късмет и просперитет!

Така че не се чудете, а направете промяна още сега!

Снимки: iStock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
В косата има много нервна енергия. Лудите затова са ги стригали. Като ги подстрижат, се успокояват. А Вие, които раздавате съвети, си вижте манекенките, моделите и звездите! Или са рошави, или със съвсем неоформени прически, или си изтезават косите с преси и прекалено боядисване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар