Свободно време

Участвайте в кулинарния конкурс „Спечели с рецептите на „Краси“

Спечелете си таблет от Lenovo

10.11.2016г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Участвайте в кулинарния конкурс „Спечели с рецептите на „Краси“

Ако обичате вкусните ястия, кухнята е вашето място за вдъхновение и кулинарията ви е страст, този кулинарен конкурс е точно за вас. Не забравяйте, че от 1 до 14 ноември, може да си спечелите чудесен таблет от Lenovo, като участвате с вашите кулинарни шедьоври в конкурса „Спечели с рецептите на „Краси“.

Всичко, което трябва да направите е да приготвите любимата ви рецепта с майонеза „Краси“, да качите авторска снимка на facebook страницата на Майонеза „Краси“. Важно условие за участие в конкурса е в снимката да присъства опаковката на използваната майонеза „Краси“. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на ястието, което са приготвили.

Дайте свобода на въображението си, защото всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с майонеза „Краси“ и да участва за една от обявените награди.

Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

Посетете официалната фейсбук страница на майонеза „Краси“ и кой знае, може съвсем скоро да съберете всички ваши любими рецепти в нов, удобен и красив таблет. Сгответе и се забавлявайте с наградите от Фабрика за Майонеза „Краси“. Все още имате време да се включите в кулинарния конкурс и да изненадате всички с вашите умения.

Желаем ви успех!

Коментирай