Свободно време

Цвети Стоянова се върна при златните момичета

12 хиляди аплодираха бурно нея и златните грации на грандиозния бенефис

18.11.2016г. / 11 33ч.
Илияна Николова
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Вчера в столичната зала „Арена Армеец“ златните грации на българската художествена гимнастика си взеха последно сбогом с 12-хилядната публика. Момичетата от ансамбъла направиха грандиозно шоу, за да отбележат края на своята професионална кариера.

Снимка: Булфото

Най-емоционалният момент в залата бе, когато от прозореца на ложата помаха Цвети Стоянова, която наблюдаваше и подкрепяше представянето на своите колежки в залата през цялото време. Публиката избухна в бурни и изключително емоционални аплодисменти. Срещата им с Цвети бе дълго чакана, а нейната реакция към феновете бе широка усмивка, множество въздушни целувки и сълзи в очите от вълнение.

Цвети бе настанена в ложата заедно със своя приятел – вратарят на Локомотив (София). 21-годишната красавица изглеждаше изключително добре. Борбената ѝ натура излъчваше нежност и сила на духа.

Припомняме, че Цвети Стоянова се възстановява след тежкия инцидент, който претърпя през лятото. Тя падна от шестия етаж на жилищния блок, в който живее нейната баба. Заради инцидента златното ни момиче не успя да вземе участие на игрите в Рио.

За спортната си кариера съставът на треньорката Ина Ананиева спечели 81 медала на големи първенства. Ансамбълът ни се завърна от Олимпиадата в Рио де Жанейро с бронзов медал, а през 2014 година в Измир спечели световна титла в многобоя.

Грандиозното шоу бе обагрено от изящни съчетания, красива музика и невероятния талант на златните ни момичета.

Коментирай
Здраве и красота