Свободно време

Pavell & Venci Venc’ се срещат с фенове в няколко града

Музикалните звезди ще представят дебютния си албум

01.12.2016г. / 10 10ч.
Мария Дуковска
Pavell & Venci Venc’ се срещат с фенове в няколко града

Седмица след премиерата на първия им албум „Setaabrat“ и новия им сингъл „Вдигам Level“, Pavell & Venci Venc’ ще се срещнат със своите фенове в книжарници Ciela в няколко български града.

На 04.12 от 17:00 ч. хип-хоп звездите ще бъдат в Ciela Books & Music в столичния Paradise Center, където всеки закупил албума „Setaabrat“ ще получи автографи и снимка с тях. Следват фен срещи в Русе, Пловдив, Плевен, Варна и Стара Загора, където часове по-късно ще се състоят концертите от клубното турне на Pavell & Venci Venc’ – Setaabrat The Album Tour.

„Setaabrat“ бележи резултата от 3-годишната съвместна работа на артистите с лейбъла Вирджиния Рекърдс.

Албумът включва някои от най-големите хитове на изпълнителите като едноименния „SeTaaBrat“, Единствената, „Момичето от Квартала“, неиздавани до момента сингли, чисто нови авторски парчета и няколко колаборации, както и сингъла „Вдигам Level“ по музика на Pavell и Кристиан Костов и текст от Pavell и Venci Venc', чийто клип само за 5 дни е гледан над 650 хиляди пъти онлайн.

Изпълнителите и продуцентите им за пореден път са се доверили на режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев за видеото, в което на финала изненадващо се появява Саня Армутлиева.

Коментирай