Свободно време

Виолета Сиракова направи погача на Илиана-Куини

Гордата баба Илиана Раева сподели празника на внучката си

07.12.2016г. / 12 34ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

 

Внучката на Илиана Раева Илиана-Куини навърши 40 дни.

Виолета Сиракова организира погача за дъщеричката си, а сестра ѝ Славея Сиракова сподели снимки от тържеството на племенницата си в Instagram.

„Нашата принцеска Илиана навърши 40 дни, откакто изпълни дома ни с радост, обич и много нови преживявания. Днес е и един светъл празник и моята баба и аз, както и мнооого други хора, празнуваме Св. Сава. Вече можеш да погледнеш смело този прекрасен свят и да му се наслаждаваш всеки един миг, бебешонке наша. Обичаме те“, сподели тя във Facebook.

Припомняме, че Виолета Сиракова роди дъщеричката си през октомври. Баща на бебето е приятелят ѝ футболистът Георги Коруджиев. Това е първото дете на двойката.

Свързани статии

Само седмица след като роди, Виолета пусна своя снимка в Instagram, за да се похвали колко бързо възвръща добрата си форма след раждането.

Тя написа: „1 седмица след раждане! Благодаря на уникалните гени на мама! С кърмене, правилен хранителен режим и много грижи за малката, мама влиза във форма с всеки изминал ден! Спортът е здраве! Правилната грижа за бебка е здраве!“

Всички снимки от погачата вижте в галерията.

Снимки: Facebook; Instagram

Коментирай