Свободно време

Илиана Раева се похвали със сладка снимка на Илиана-Куини

Ангелската снимка е направена по повод погачата на бебето

13.12.2016г. / 14 03ч.
Илияна Николова
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

 

Илиана Раева не спира да се радва на щастието, с което дъщеря ѝ Виолета Сиракова я дари – малката Илиана-Куини. Раева пусна снимка в социалните мрежи на двете си любими същества по повод погачата на внучка си.

Текстът към снимката гласи „Щастие и красота...“, придружено с две иконки сърчица.

Самата Виолета също публикува снимка от семейния момент в Instagram. Снимката е събрала множество харесвания. Приятелите ѝ изпращат обич и хубави пожелания.

Малко преди това гордата баба пусна и снимка от тържеството на Илиана-Куини. На снимката са тя, дъщеря ѝ Виолета, внучката и бабата от бащина страна Евгения Димитрова. Текстът към снимката гласи: „Малката Илиана с мама Вили и двете щастливи баби, Илиана и Евгения Димитрова!“

На 11 декември Илиана Раева и Наско Сираков отпразнуваха своята 33-та годишнина от сватбата. Поводът отбеляза дъщеря им Славея Сиракова, която публикува колаж от снимки на родителите си на младини, както и от сватбата им.

Тя написа във Facebook: „33 години, любов, страст, емоции, сбъднати мечти и хиляди причини да искате още много от живота! Обичам ви! Честита годишнина“

Всички снимки от погачата на Илиана-Куини вижте в галерията.

Коментирай