Свободно време

Юлияна и Стъки показаха първи снимки на сина си

Малкият Станислав позира в специална фотосесия с родителите си

27.12.2016г. / 18 04ч.
Илияна Николова
Снимка: LOVE Style

Снимка: LOVE Style

Синът на Юлияна Дончева и ММА боецът Стъки Станислав, най-после се появи в публичното пространство. Гордите му родители позираха за специална коледна фотосесия пред списания „LOVE Style“.

В интервю за списанието Юлияна Дончева и съпругът ѝ Станислав Недков споделят колко очаквано е било това дете и колко благодарни са на Господ, че ги е дарил с такова голямо щастие.

На въпрос дали обмислят да се сдобият с още рожби Юлияна отговаря: „Не, няма да поставям световни рекорди. Достатъчни са ми двамата синове. Стъки пробва да ме убеди от време на време, но не може. Той иска още деца, защото много ги обича. Все пак обаче рискът е голям и благодаря на Господ, че имаме нашето дете. Няма да правя повече опити инвитро. Да, имаме още замразени ембриони, но човек трябва да прецени рисковете, а те са огромни на този етап. По-скоро ще чакам внучка. Синът ми вече е на 21 години и когато му дойде времето, съм готова да стана баба“, откровено споделя тя.

Наследникът Станислав вече е увлечен от спорта на Стъки и дори тренира с татко си, въпреки че майка му е против. Детето много променило Недков и двамата имат силна връзка.

„Станислав стана по-мек и благ като човек. И по-отговорен. Изключително грижовен е, даже в повече. Направо трепери над детето. Аз не съм майка орлица, но той е баща орел“, смее се Юлияна. Мъжът ѝ допълва, че синът им ги накарал да се преоткрият и засилил още повече любовта им.

Юлияна Дончева продължава искреното си откровение пред списанието като споделя колко хармония е внесъл синът във връзката ѝ със Стъки. Тя казва, че ако допреди това двамата са били просто двама влюбени, които се гледат с любов в очите, сега погледът им е обърнат към очите на сина им.

„Може би, ако не беше детето, щяха да се изчерпат тези взаимоотношения, а той допълни хармонията помежду ни“, казва още тя.

Коментирай