Свободно време

Майката на Кари Фишър почина само ден след нея

Актрисата Деби Рейнолдс най-вероятно е починала от инфаркт

29.12.2016г. / 09 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Деби Рейнолдс, майката на актрисата от „Междузвездни войни“ Кари Фишър, почина само ден след дъщеря си. Звездата от филма „Singin` in the Rain“ („Аз пея под дъжда“) си отиде на 84 години, а дъщеря ѝ Кари на 60.

Свързани статии

В последните си мигове Деби е мислела само за дъщеря си, това споделя синът ѝ Тод пред сайта TMZ. Според него последните ѝ думи са били: „Кари ми липсва много. Искам да бъда с нея.“ Рейнолдс е била в нейния и на Кари дом, когато ѝ е станало лошо в сряда и са извикали линейка заради предполагаем инфаркт.

Във вторник Деби се обърна към почитателите на дъщеря си във Фейсбук и им изказа благодарност за любовта им към нея, молитвите за нея и признанието на големия ѝ талант.

Деби Рейнолдс е една от най-големите звезди на Америка, тя е известна освен като актриса, но и като певица, танцьорка, историк и голям благотворител. 

Тя обаче преживява една от най-невероятните лични истории. Деби и съпругът й, певецът и актьор Еди Фишър, са най-близката семейна двойка на Елизабет Тейлър и нейният съпруг Майк Тод. Но когато Майк умира в самолетна катастрофа през 1958г., Еди изоставя Деби и 2-годишната им тогава дъщеря Кари, за да се ожени за Елизабет Тейлър. Рейнолдс преживява тежко измяната на съпруга си и най-добрата си приятелка, но години по-късно пред списание People признава, че е простила на Елизабет. 

"Аз знам, че не можеш да канараш един мъж да си тръгне, не можеш да го накараш да направи нещо, което не иска. Той избра да си тръгне, нали така? Тя не го е хванала с ласо. Тя просто беше красивата Елизабет Тейлър. И той я искаше, искаше да бъде нейн любим, затова си тръгна и стана нейн. Той беше егоистът. Тя просто му даде, каквото той искаше.", споделя пред изданието Деби.

Все пак, макар и да преживява шумна и обсъждана публична раздяла, актрисата не остава за дълго сама. Жени се още два пъти след развода с Еди Фишър. 

Деби и Кари отиват на приема по повод 75-ия рожден ден на Елизабет Тейлър. Снимка: Reuters

Коментирай