Свободно време

Тест: Изберете си врата и вижте какво ви очаква през 2017-а

Любопитни ли сте да разберете?

01.01.2017г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Изпращайки старата и посрещайки новата година, винаги се надяваме следващите 365 дни да бъдат благополучни за нас и семейството ни. Ако можехме, щяхме да надникнем в бъдещето. Нетърпеливи да разберем какво ни очаква през 2017-а година, споделяме с вас един забавен тест.

Пред вас са три красиви врати. Изберете една от тях и вижте какво показва изборът ви.

Врата номер 1 – Пари

Новата 2017-та ще ви предостави възможност за дълготрайна финансова печалба. В средата на пролетта, през май, може да очаквате голяма промяна в кариерата, която ще ви помогне да подобрите и финансовото си състояние.

Тези от вас, които имат дългове и финансови проблеми, през новата година ще намерят начин да ги разрешат по-лесно. Някои дори ще успеят да изчистят задълженията си. Въпреки положителните вибрации, бъдете отговорни към парите си.

Врата номер 2 – Любов

Ако вашият избор е врата номер две, то знайте, че през 2017-а любовният ви живот ще претърпи положителни промени. Следващите 12 месеца ще бъдат за вас вид пречистване от стари любови, които са ви разочаровали.

Комуникацията и взаимоотношенията с членовете на семейството и половинката ще се подобрят. Ще можете да създавате нови взаимоотношения с лекота. Вашата привлекателност няма да остане незабелязана и ако търсите половинка, с която да споделяте романтични моменти, има шанс да я намерите през новата година.

Свързани статии

Врата номер 3 – Здраве

Тези от вас, които са избрали тази красива врата, през новата година ще бъдат в най-добрата си форма. Ще се чувствате фантастично, пълни с енергия, с желание да спортувате и да се храните здравословно. Сега е подходящ момент да се отървете от вредните навици.

Най-хубавото е, че ще слушате тялото си и това, което то ви подсказва. Но подобрението ще дойде не само във физически, но и в емоционален план, защото ще съумеете да съхраните себе си и да елиминирате негативните и драматични хора, които пречат на положителната ви нагласа.

Снимки: istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Nansi ( преди 7 години )
Za purvi put poseshtavam vashiqt sait i da si priznaq dosta mi haresa imate dosta interesni neshta.Produjavaite da go ravivate
отговор Сигнализирай за неуместен коментар