Свободно време

Елен Колева има нов мъж в живота си

След несполучливите връзки с Калин Терзийски и Александър Найденов, актрисата е щастлива

04.01.2017г. / 13 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Актрисата Елен Колева намери щастието в лицето на новия си приятел Марсел. Мистериозният мъж не е българин, от Израел е и не е ясно с какво се занимава. Това, което е видимо обаче, е, че двамата са влюбени и много щастливи заедно. Или поне така личи от снимките, които Елен щедро публикува в профила си във Фейсбук.

Красивата участничка от риалити предаването „Фермата“ сподели в профила си, че е прекарала празниците с Марсел, а на Нова година са били заедно в града на любовта – Париж. Към снимка в профила си Елен е написала: „Да се новородиш и да срещнеш мечтаната любов! Дай Боже всекиму! Амин!“.

Новата любов в живота на Елен идва след две драматични връзки, които тя имаше в миналото. С майонезения бос Александър Найденов имаше дълга и сложна връзка, заради която той се раздели със съпругата си. Двамата ту бяха заедно, ту се разделяха, и в крайна сметка всичко завърши преди 2 години. След тази тежка и окончателна раздяла, красивата актриса се влюби в писателя Калин Терзийски, но и тяхната любов не издържа дълго. Връзката им продължи едва няколко месеца и бе шумно обсъждана в медийното пространство.

Коментирай