Свободно време

Анджелина Джоли за Брад Пит: Той е уплашен, че истината ще излезе наяве!

Актрисата се съгласи документите по развода да останат поверителни

05.01.2017г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Свързани статии

Анджелина Джоли склони на молбата на Брад Пит документите по делото за попечителство над децата им да останат поверителни.

Брад Пит отправи искане към съда в Лос Анджелис на 21 декември 2016 г. да направи поверителни всички документи по делото, засягащи 6-те им деца. В искането си обвинява Джоли, че е застрашила личното пространство на децата, разгласявайки факти от хода на делото пред медиите.

Въпреки че Анджелина се е съгласила на искането му документите да се засекретят, тя силно се е възмутила от обвиненията му, че е застрашила децата. Дори е изказала мнение, че той се възмущава единствено от страх, че истината за него ще излезе наяве.

Според актрисата нейният бивш партньор е уплашен да не излязат подробности около разследването, което ФБР предприе спрямо него преди няколко месеца. Но според източник на списание People, Брад Пит е свободен от всякакви разследвания към момента.

Друг източник на изданието обаче твърди, че макар разследванията спрямо Пит да са приключили, ефектът от инцидента в самолета е все още много силен върху децата му.

Децата са травматизирани. Майка им ги закриля, като не разкрива какво всъщност е станало на самолета. Нейният интерес не се е променил: да пази здравето и сигурността на децата си“, допълва информаторът.

Какво всъщност се е случило на самолета явно няма да се разбере скоро, поне докато документите по делото са засекретени.

Бранджелина по времето, когато двойката беше щастлива заедно. Снимка: Reuters

Коментирай