Свободно време

Галя Щърбева е най-обичаната българка

09.03.2007г. / 17 44ч.
Аз жената
Галя Щърбева е най-обичаната българка

Водещата на “Календар” по Нова Телевизия Галя Щърбева е най-обичаната българка. Така решиха слушателите на Радио Атлантик. Водещият на сутрешното предаване Даниел поде инициативата “8 жени за 8 март” – допитване коя от родните дами е най-достойна за този приз. В продължение на 10 дни слушателите гласуваха измежду най-популярните български дами. Те пък от своя страна всяка сутрин отговаряха на въпросите на Даниел. “Много искрени разговори и ведри дамски гласове звучаха в ефира на Радио Атлантик, за което благодаря на всички участнички”, сподели водещият.

До финалното гласуване осемте достигнаха, след като преди това слушателите направиха своите номинации. Освен победителката, това са още Мира Добрева, Яна Маринова, Марта Вачкова, Белослава, Мариана Попова, Ева от Биг Брадър и Койна Русева.

Миналогодишната носителка на приза Мира Добрева подари на настоящата стъклена кокошка по повод откровението на Галя Щърбева, че независимо колко е заета с правенето на новини, всеки четвъртък се отдава на “кокоши вечери” – време, прекарано в сладки приказки с най-близките си приятелки. В най-женския ден от годината финалистките се събраха на закуска и на по чаша кафе в Сити Център, а най-щастлив сред тях беше Даниел, който получи възможността да застане сред най-обичаните и красиви български дами.

снимки : предоставени от Радио Атлантик и БГНес

Коментирай