Свободно време

Нашето парти - всички приятели на куп

12.03.2007г. / 14 43ч.
Аз жената
Нашето парти - всички приятели на куп

На красивия женски празник осми март нашето списание Az-jenata.bg отпразнува своя пети рожден ден! Събитията по този повод бяха няколко – пресконференция на тема “Модерната жена” на 7 март, откриване на фотоизложбата “Аз жената – образът на съвременната българка” в София Сити Център, Женска закуска с ВИП дами в ресторант Фенси на 8 март сутринта и парти с фенове и приятели на сайта на 8 март вечерта в Пиано бар В29, София.

На партито присъстваха около 120-150 души, както и почти целият екип на сайта, в състав от 20 млади и усмихнати хора.

Водеща на партито бе очарователната Вики.

Партито започна с обявяване имената на победителите в конкурса “Аз жената” и връчване на награди на присъстващите. Последваха видео-поздрави от пет видни български дами: ТВ водещата – чаровната Наталия Симеонова, модното гуру Аля, музикалната перла на България Диана Дафова, едно от златните момичета на България – Лили Игнатова и родната моделиерка, която стъпи на Холивудска сцена Виргиния Здравкова!

След поздрава към всички дошли, всички приятели, посетители на сайта, спонсори, медии, партньори от страна на г-жа Жюстин Томс, основател и ръководител на сайта бяха връчени и грамоти на хората от екипа на сайта, които имат най-голям принос в развитието му през тези 5 години: Албена Лобутова, Вера Пейкова, Виктор Любенов, Георги Минчев и Горица Белогушева.

Последва томбола с подаръци и 35 от присъстващите си тръгнаха с по-малки или по-големи подаръци – от декоративни свещи до кафе-машина и цитрус преса! За всички дами на тръгване имаше и по малък подарък – огледалце.

Голяма торта с 5 свещички разрязаха всички от екипа за своите гости.

В края на вечерта нашата приятелка Катя от Младежки театър с много плам и вълнение изрецитира стиха на г-жа Цанка Митова за 8-ми март!

На снимката: Жюстин и Горица посрещат приятелите ни от Белла България.

Още снимки от партито можете да видите тук.

Поздрав от г-жа Цанка Митова:
“Здравейте момичета и момчета!

Приемете най-сърдечните ми поздравления за милото, пищно и незабравимо тържество, което само за два часа ме накара да се почувствам поне с двадесет години по-млада.
Сякаш сънувах най-хубавият сън.
Грейналите ви усмивки, гостоприемството на младите домакини, всичко беше вълнуващо и неповторимо!
Този ден ще го прибавя към любимите празници, които почитам през месец март, месец, който от дете та досега обичам много, защото в него има седем незабравими дати за мен и моето семейство.
Не знам защо, но ми се иска да споделя точно с вас за тях, стига да ми разрешите.
На добър час, зелена светлина на личните и служебни планове!

ЧУДЕСНИ СТЕ! БЪДЕТЕ И НАПРЕД ТАКА!”


Поздрав от г-жа Даниела Ганева:

Здравейте многоуважаемо списание,
искам да ви поздравя за елегантното парти, по случай петата ви годинка. Искам също така да благодаря, че бях част от това събитие. Пожелавам ви все повече и повече читатели!


Още за рождения ни ден прочетете тук.

Az-jenata.bg изказва благодарност на Винимпекс за предоставеното вино!

Коментирай