Свободно време

33 хиляди козунака за Великден!

14.03.2007г. / 14 51ч.
Аз жената
33 хиляди козунака за Великден!

За Великден Нилана ще изпече 33 хил. козунака и нито брой повече.

Цифрата символизира възрастта, на която Исус Христос е бил разпнат, обясни директор Производство и иновации в компанията инж. Наталия Аврамова.

Специално за светлия празник Нилана ще наруши стратегията си за производство на нискокалорични и здравословни продукти, предлагайки на софиянци висококачествени козунаци от специално брашно, богати на съдържание – яйца, мазнини, захар, ядки, локум и стафиди. Инж. Аврамова е категорична, че с Великденския козунак компромис не може да се прави, пък било то и в името на диетите.

За да изпълни традиционната българска рецепта Нилана ще употреби 20 тона специално брашно за козунаци и близо 100 хил. яйца.

Първите празнични продукти ще се появят на пазара още на 2 април, за да могат столичани да се уверят във вкусовите им качества. Кампанията ще продължи до 7 април включително при пълно натоварване на производствените мощности на фирмените хлебозаводи в кварталите Княжево и Подуяне в столицата.

Продуктът ще се предлага в разфасовки от 1 кг на цена от 2, 90 лв., 0, 750 кг за 2, 40 лв. и 0, 500 кг за 1, 70 лв. Козунаците на Нилана могат да бъдат намерени във фирмените щандове и почти всички търговски вериги.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ивон ( преди 11 години )
не съм 4ела за такижа козунаци но мн оби4ам козунаци така4е мисля 4е са супер...!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ивон ( преди 11 години )
козунациииииии....!!!%%%((((10)))%%%
отговор Сигнализирай за неуместен коментар