Свободно време

Гадание по кръга на Нострадамус

Ще се сбъднат ли желанията ви

10.11.2023г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки е чувал за Мишел Нострадамус и неговите предсказания, голяма част от които са се сбъднали с голяма точност. Пред вас е кръгът на Нострадамус, в който има разбъркани числа от 1 до 21.

Затворете очи, концентрирайте се върху въпроса, който ви вълнува и след това поставете пръст върху кръга. Отворете очи и вижте на кое число е пръстът ви. След това вижте и резултата. Някои от вас със сигурност ще бъдат учудени от резултата и това, което ще им се случи.


1. Да! Вие принадлежите към този тип хора, които не губят силата на духа си, дори и в най-трудните ситуации. Ето защо е важно проблемите да не ви отказват. Бъдете търпеливи, не се страхувайте да бъдете себе си, защото ще успеете.

2. Това, което искате ще се сбъдне, но не днес, а утре. Някой стои на пътя ви, опитвайки се да обърка всичките ви карти. Не го приемайте твърде сериозно. Но не бива и да подценявате отсрещната страна. Избягвайте конфронтациите. Опитайте се да намерите положително решение на проблема.

3. Събитията в следващите дни ще надминат всички ваши очаквания. Ако успеете разумно да използвате енергията си, всички предимства ще бъдат на ваша страна. Във всеки случай, трябва търпение и издръжливост, както във вас, така и в другите, за да се сбъдне това, което искате.

4. В този момент късметът е във вашите ръце. Следователно няма причина да се съмнявате, че желанието ви ще се сбъдне. Късметът ще бъде с вас дълго време. Радвайте се на щастливите мигове.

5. Обръщате прекалено много внимание на мнението на другите, а няма и особено благоприятни ситуации около вас. Не чакайте прекалено дълго, нуждаете се от малка тактическа игра.

6. Ще ви бъде по-трудно, отколкото сте очаквали. Възможно е да тръгнете в погрешна посока. Вашите близки виждат нещата в друга светлина. Ето защо е много важно да слушате добрите съвети на любимите ви хора и да не се оставяте на празните надежди.

7. Въпросът все още не е решен. Дайте си време, наслаждавайте се на момента, но не забравяйте за нерешените проблеми. Всичко ще се случи, но на малко по-късен етап. След седмица отново се консултирайте с магическия кръг.

8. Внимавайте! Опитайте се да не вярвате на всичко, което ви казват. Наблюдавайте от разстояние и помислете по определени въпроси. Днес всичко около вас изглежда в по-благоприятна светлина, отколкото е в действителност. Внимавайте да не се разочаровате на по-късен етап.

9. Желанието ви ще се сбъдне, само ако получите помощ. Допитайте се до добър приятел, споделете проблемите, които ви тормозят. Той или тя със сигурност ще гледа по-трезво на нещата.

10. Желанието ви ще се сбъдне, но внимавайте да не ви подведат. Покажете повече самочувствие, след това всичко ще се оправи. Сега може да разчитате на своята интуиция. Действайте предпазливо, за да не останете разочаровани.

 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време