Свободно време

Коя е по-красива: Цеца или дъщеря й?

Звездата засне фотосесия с красивата си дъщеря

24.02.2017г. / 12 25ч.
Аз жената
Коя е по-красива: Цеца или дъщеря й?

Певицата Цеца и красивата ѝ дъщеря заснеха заедно фотосесия. Майка и дъщеря изгряват на корица в мартенския брой на българско списание за звезди. И докато за иконата на сръбската музика, която подготвя два впечатляващи концерта за 16 и 17 март в „Арена Армеец“, това е още една блестяща изява, то за чаровната 18-годишна Анастасия е ексклузивна премиера пред българската аудитория, при това доста успешна според модните критици.

В едно много откровено интервю, специално за изданието, Цеца разкрива какви са отношенията с децата ѝ, на фона на живот, който прилича на филм. Тя разказва още и за пътя към най-важната ѝ роля – тази на майка, и за най-скъпия урок, научен от покойния ѝ съпруг Аркан.

В изключително елегантни черно-бели тоалети от есенно-зимната колекция на прочут сръбски топдизайнер, двете дами заедно позират пред обективите на модния фотограф. Изпълнителката на „Trepni“ и Анастасия изглеждат по-скоро като сестри, отколкото като майка и дъщеря, благодарение на перфектната форма, в която е звездата.

Коментирай