Свободно време

Кристиан Костов отива на финал на „Евровизия“

Българският представител има шанс да победи на финала в събота

12.05.2017г. / 00 29ч.
Мария Дуковска
Кристиан Костов.

Кристиан Костов.

Кристиан Костов се класира за финала на „Евровизия“ 2017! 17-годишният Кристиан стана първият финалист на тазгодишния конкурс, след като представи блестящо България на втория полуфинал тази вечер.

Той излезе на сцената под номер 15 и изпълни своята песен „Beautiful Mess“, а представянето му предизвика множество аплодисменти в залата.

Останалите финалисти от тази вечер са Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия, Австрия. Големият финал на конкурса е в събота, 13 май.

Засега букмейкърите отреждат на Кристиан 3-то място на финала. Дано не се окажат прави и нашето момче спечели конкурса!

Много известни българи поздравиха Кристиан чрез социалните мрежи.

Рут Колева написа:

„Kristian Kostov едно прекрасно и изключително талантливо момче. Желая му целия успех на света, днес се представи страхотно и независимо от резултатите от този конкурс, аз се надявам това да е само началото на една бляскава кариера за него. Успех!“

Поли Генова също поздрави Кристиан във Фейсбук, като тя не спираше цял ден да публикува статуси за него и да агитира българите в чужбина да гласуват за него. Графа се присъедини към поздравленията, както и Любо Киров, Илияна Раева, Ники Кънчев и много други.

Вижте изпълнението на Кристиан на полуфинала:

Коментирай