Свободно време

Какво показват линиите на китките?

Надникнете в бъдещето

14.09.2023г. / 16 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки се вълнува от това какво бъдеще го очаква. Но времето не чака нас, затова е важно да се движим в крак с него, да приемаме промените, да бъдем по-гъвкави, да се стремим да се развиваме. Така градим бъдещето си или поне част от него.

Някои хора вярват, че Вселената непрекъснато им изпраща знаци за това какво ги очаква. Други се доверяват на линиите на ръцете си в разчитането на бъдещето. Обърнете внимание на вътрешността на китките си. Там ще видите няколко линии. Ето за какво подсказват те. 

Първа линия – линия на здравето

Първата линия на китката обикновено се смята за най-важната и ще ви даде най-много информация за живота ви. Ако е дълбока и права, без прекъсвания, това е много добър знак, показващ дълъг живот, в който ще се радвате на добро здраве.

В случай, че линията ви е слаба и прекъсната, това може да е знак, че трябва да промените начина си на живот. Ако линията е прекъсната на повече от едно място или се извива до основата на дланта, това може да подсказва за евентуални проблеми с плодовитостта, както при жените, така и при мъжете. 

Втора линия – линия на успеха

Втората линия на китката често отразява първата от гледна точка на формата и дълбочината.
Тази линия представлява вашето богатство и материален успех в живота. Ако е дълбока и права, ще постигнете финансов просперитет.

Ако първата ви линия е прекъсната, не е силно изразена, но останалите линии на китката ви се различават от нея, то в младежките си години може да преодолеете проблемите за едно по-успешно бъдеще. 

В случай, че втората ви линия е прекъсната, разделена, това може да подсказва за спад във вашите финанси, преди да успеете да ги стабилизирате. 

Трета линия – линия на влиянието

Не всеки има трета линия на китката, но ако на вашите китки имате такава, това обикновено подсказва за социално благоденствие.

Свързани статии

Ако третата линия е права и различна, тя показва, че ви очаква дълголетие, но и че ще постигнете успехи, уважение, ще заемате добро място в социалната стълбица. Очакват ви слава, влияние, ръководни позиции. 

Четвърта линия – линия на силата

Тя също не се среща при всеки човек и обикновено подкрепя третата линия. Ако сте един от късметлиите с четвърта линия, знайте, че ви очаква дълъг живот.

Ако линията е ясно видима, тя подсказва за силно социално присъствие и че ще създадете голямо семейство. 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време