Свободно време

Страхотни награди очакват победителите на „Детска Игриада“

Посланици на събитието са Тервел Пулев и Владимир Николов

06.06.2017г. / 14 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: Az-deteto.bg

Снимка: Az-deteto.bg

На 10 юни в столичния парк „Заимов“ ще се проведе традиционното спортно събитие „Детска Игриада“, организирано от най-големия детски онлайн портал Az-deteto.bg, част от Investor Media Group.

Деца на възраст от 5 до 12 години ще могат да участват в спортния празник, необходимо е само да се регистрират в платформата на сайта тук.

Спортните дисциплини, за които ще могат да се състезават са лека атлетика, щафетно бягане и щафетни игри, велокрос и бадминтон.

В някои от спортовете децата ще се състезават в отбор със своите родители, тъй като техният пример е изключително важен за малчуганите.

За най-добрите състезатели в отделните категории ще има специални изненади и много атрактивни награди. Партньорите на събитието са подготвили страхотни подаръци за победителите, сред които:

  • часовници MyKi
  • страхотни спортни раници от Мтел
  • комплекти за оцеляване в природата – powerbank kit, специална алуминиева бутилка за вода, многофункционално ножче, осигурени от Greenlife
  • енциклопедии за акули и праисторически животни, продукти за имунната система, подаръци от Doppelherz
  • атрактивни награди от Sport depot и Meblik

„Детска Игриада“ тази година ще се проведе под мотото „Сподели радостта от спорта със своето дете“ като акцентира върху правилното отношение на деца и родители към спорта през цялата година.

Коментирай