Свободно време

Жаклин Таракчи от „България търси талант“ покори и Сърбия

12-годишната Жаклин отива на полуфинал на детското риалити „Pinkove zvezdice“

14.06.2017г. / 13 06ч.
Мария Дуковска
Жаклин Таракчи, снимка: личен архив

Жаклин Таракчи, снимка: личен архив

Малката певица с голям талант се пребори с 5000 деца от балканските страни и достигна до полуфинала на детското риалити „Pinkove zvezdice“. Жаклин Таракчи е позната на българската публика от участието си в последното издание на „България търси талант“, където стартира със златен бутон и се нареди на трето място в крайното класиране.

В сръбското шоу Жаклин се включи по покана на музикалния продуцент Неманя Михайлович, който я забеляза по време на конкурс в България и беше изключително впечатлен от нея. Още с появата си в „Pinkove zvezdice“ Жаклин изправи петчленното жури на крака с песента на Лара Фабиан „Je suis malade“.

„Ти си невероятна, божествена си, толкова си красива и пееш като извънземна.“ – възкликна Гоца Тържан от журито.

В 12 емисии, 80 деца, които са допуснати да се представят пред журито, разделени на групи се борят да получат всички 5 гласа на оценяващите. Тези с по-малко гласове се явяват на битки в края на шоуто с акапелно изпълнение и всеки път част от децата отпадат. Когато останат 20 участника се явяват в специална Емисия, от която си тръгват още 4 и останалите 16 са полуфиналистите.

Нашата Жаки успя да извърви този дълъг път до полуфиналите на телевизионния музикален формат „Pinkove zvezdice“ в Сърбия и заслужи възхищението на жури и публика.

Благодарение на големия професионализъм на невероятния ѝ вокален педагог Искра Милкова тя продължава развитието си!

От този петък следват живите предавания в които вече гласува публиката със есемеси. Нашето момиче излиза с №15 и може да бъде подкрепена да стигне до суперфинала на шоуто, като желаещите могат да изпратят SMS на номер 1644 с текст GLA C 15. Цената на есемеса е 2,40 лв.

Тук може да видите изпълненията на Жаклин във всички предавания досега.


<iframe frameborder="0" width="560" height="315" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4zltpd" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x4zltpd_zaklin-tarakci-je-suis-malade_fun" target="_blank">Žaklin Tarakči - Je suis malade</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/PinkoveZvezde" target="_blank">PinkoveZvezde</a></i>

Коментирай