Свободно време

Лео Меси се ожени за детската си любов Антонела (галерия)

Шакира пя на сватбеното тържество на младоженците

03.07.2017г. / 14 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Лео Меси се ожени за дългогодишната си приятелка Антонела Рокуцо на пищна церемония в родния им град Росарио, Аржентина. Сватбеното тържество се състоя на 30 юни т. г., в луксозен хотел в града.

На сватбата присъстваха над 250 гости, сред които много бивши и настоящи съотборници на Лео от Барселона и Аржентина. За сигурността на тържеството се грижеха 350 полицаи и още стотина гардове от частна охранителна фирма.

Видеоклипове от грандиозното събитие вече има из мрежата, въпреки че телефоните на партито са били забранени.

Приказната рокля на Антонела е дело на марката Роса Клара, която е любима на знаменитости като Ева Лонгория и кралица Летисия.

Уругвайските поп групи Marama и Rombai, любими на младоженеца, са свирили за доброто настроение на гостите. Шакира, която е половинка на съотборника на Меси, Жерар Пике, е изпълнила няколко песни специално за младоженците, както и съпругата на Серхио Агуеро – Карина, която също е певица.

Сред гостите са били Неймар, Луис Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин, Самуел Ето'о, Сеск Фабрегас, Лавеци и още популярни имена от света на футбола. Всички те са изпълнили молбата на Меси вместо да купуват подаръци на младото семейство, да внесат пари в благотворителния фонд на Лео.

Лео Меси и Антонела Рокуцо се познават от невръстни деца. Тя е братовчедка на най-добрия му приятел от детството, Лукас Скагила. Техни общи приятели разказват, че много често като деца са ходили в къщата на Лукас и са се засичали с Антонела.

Лео винаги си е падал по Антонела. Тя обаче не му обръщаше никакво внимание, когато бяха малки. Ние всички знаехме, че той е влюбен в нея. Помня един ден, когато отидохме в къщата на Лукас, Антонела също беше там. Всеки път, когато Меси я виждаше, се изчервяваше“, разказва бившият съотборник на Меси, Франко Фалерони.

В крайна сметка щастието се усмихва на Меси и той започва връзка с Антонела през 2008-а година. Двойката има и двама сина: Тиаго, роден през 2012-та и Матео, роден през 2015-та.

Вижте снимки от бляскавата сватба в галерията ни.

Коментирай