Свободно време

Каква е кармата ви?

Според годината на раждане

27.05.2018г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Мева 5

Вие сте човек на крайностите – много добър или много лош. Морален или извратен, всеотдаен или мързелив. Най-трудната възраст за вас ще е 42-ата ви годишнина. Имате изключително висок инстинкт за оцеляване. Предразположени сте към хипертония, проблеми с червата и кръвта, тумори.

За вас е много важно да сте обичан. Моногамни сте, но искате да доминирате. Късметът не е ваш другар, но поне бързо се възстановявате от загубите. Внимавайте с хазарта. За вас подходяща е всяка професия, в която може да се издигнете на високо ниво. Там ще разгърнете пълния си потенциал.

Мева 6

Вие сте личност с невероятна интуиция. По природа сте истински лидер и новатор. Стремите се да бъдете винаги нависоко, доволни сте от себе си, но се страхувате много от провала. На 40-тата си годишнина може да постигнете много.

Грижете се за емоционалното си състояние, пазете се от преумора. Не са изключени нервни кризи и главоболия, проблеми със сърцето, костите, белите дробове.

В любовта искате да доминирате, но бихте оставили и да бъдете покорени. Бързо печелите пари, но и бързо ги харчите. От вас може да стане добър търговец, учител, лектор.

9 фрази, които интелигентните хора не ползват в разговор

Мева 7

За вас може да се каже, че сте оптимист с див характер. Добър оратор сте и обичате да привличате вниманието към себе си. Винаги изпипвате детайлите. Трудно ви е да сте самостоятелни, понеже ви липсва постоянство. Възможно е да имате проблеми с нервите, половите органи, бъбреците, стомаха.

В любовта, лесно привличате вниманието към себе си и сте много чувствени. Обичате свободата и изборът на партньор е много важен за вас. Успех може да постигнете като адвокат или финансист.

Мева 8

Вие сте упорити и самоуверени. Трудно променяте мнението си, консервативни сте и обичате да се налагате на другите.

Около вас изглежда много спокойно и тихо, но по природа сте вълк с голямо самочувствие. Имате здраво телосложение, но въпреки това за вас има риск от атеросклероза, хипохондрия, проблеми с гръбначния стълб и нервите.

В любовта обичате разнообразието, но създадете ли семейство се отдавате изцяло на него. Като млад мъж сте били безразборен във връзките, но това спира незабавно, когато сте създали семейство. Търсите успеха, но той при вас зависи от парите. Нуждаете се от стабилност и надеждност по отношение на работата.

Свързани статии

Мева 9

Вие сте слаб, деликатен и много чувствителен човек. Действията ви се ръководят от инерцията, не обичате да чакате и често критикувате другите, очаквайки твърде много от тях. В любовта сте романтични, привлекателни, търсите моногамна връзка.

Презирате материалното, защото сте идеалисти. Достигнете ли средната възраст, стандартът ви на живот може да се промени към отрицателен.

Обърнете внимание на здравето на сърцето, очите, нервите. Възможно е да страдате от безсъние. Успехи може да постигнете в областта на дипломацията, всякакъв вид изкуство.

По материали от: такпроста

Коментирай
Свободно време