Свободно време

Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Интересни предложения за Близнаците

31.07.2017г. / 14 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Месец юли е към своя край и сме готови да посрещнем прекрасния август. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

На преден план ще излязат партньорските отношения. Обстоятелствата ще ви помогнат да анализирате връзките си, да прецените дали не е време да прекратите някои от тях и да освежите други. За онези от вас, които поддържат сериозна любовна връзка периодът е благоприятен. Ще постигнете съгласие по много спорни въпроси. Обмисляйте задълбочено деловите предложения, които биха се отразили пряко върху финансовото ви състояние.

Телец

Част от случките не просто няма да ви харесат, а ще ви подтикнат към грешни реакции. Във ваша полза е да приемете пропуските си обективно, да ги анализирате, обсъдите и да не си затваряте очите пред истината. Няма да е лесно, но пък и няма смисъл да бързате, за да не съжалявате. Осигурете си време за размисъл, преценете как да използвате събитията за себе си.

Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Близнаци

Не се надценявайте и не се натоварвайте с допълнителни отговорности. Проект, започнат преди време, който доста ви е затруднил, най-после ще даде очакваните приходи и ще ви възнагради за положените усилия. Не се примирявайте с онова, което не ви харесва, бъдете критични, но и тактични. Има вероятност да получите предложение за допълнителна работа.

Рак

Моментът не е подходящ за уреждане на въпроси, свързани с държавната администрация и решаване на юридически казуси. На този етап е по-добре да ги оставите „на изчакване“. Следвайте обстоятелствата такива, каквито са. Разчитайте на интуицията си в момент на неувереност.

За да се избавите от съмнения, свързани с личните отношения е добре да проявите инициатива и да зададете интересуващите ви въпроси без заобикалки. Не се надявайте на допълнителни финансови постъпления.

Коментирай