Изключително предизвикателство и много кулинарни пресмятания предстоят за звездните домакини в "Черешката на тортата" следващата седмица. Задачата на шеф Манчев към участниците е да приготвят вкусна вечеря с точно определен бюджет – 40 лева, а предизвикателството приемат актьорите Радина Кърджилова, Моньо Монев и Параскева Джукелова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева

В понеделник Радина Кърджилова отваря широко вратите на дома си, за да сподели със зрителите и гостите едно специално място, където се превъплъщава в най-важната роля на живота си – на майка. Актрисата залага на свежа вегетарианска вечеря и изненадващо безалкохолни напитки, като прибягва и до малки трикове заради скромния бюджет.

Още храна за душата и завидна доза самоирония поднася във вторник звездният актьор Моньо Монев, който зрителите познават като д-р Мазов от сериала "Откраднат живот". Ястията, разбира се, се приготвят с хирургическа педантичност, но и с готовност за експеримент.  

В сряда на ринга излиза боксовата звезда в тежка категория Тервел Пулев. За да изпълни заданието на шеф Манчев, домакинът следва ясна концепция, като с деликатност и индивидуално внимание подхожда към менюто на всеки от гостите си.

В четвъртък на кулинарния подиум дефилира Катрин Вачева – домакинята с умели ходове се сдобива с продукти, без да надскача скромния бюджет. Катрин посреща гостите в дома си, като провокира с люти вкусове и пикантни истории. 

На финала кулинарната сцена покорява Параскева Джукелова с покана за градинско парти в къщата й извън София. Вкусни ястия, пъстри разкази и добро настроение в идилична обстановка – това ще предложи актрисата другия петък.