Свободно време

Една романтична трилогия и нейният вълнуващ завършек

„Завръщането“ – Катрин Тейлър

02.10.2017г. / 06 18ч.
Аз жената
Корица: Хермес

Корица: Хермес

Излезе „Завръщането“ от Катрин Тейлър – вълнуващият завършек на романтичната трилогия „Имението Дарингам“.

За авторката

Катрин Тейлър е немска авторка, добила известност в родината си с еротичната поредица „Цветовете на любовта“, която включва четири романа. Те се превръщат в бестселъри в Германия с продажби от половин милион екземпляра и заемат второ място в престижната класация на „Шпигел“.

Голям интерес предизвиква и трилогията „Имението Дарингам“, предназначена за почитателите на сериала „Имението Даунтън“, на книгите на Уна-Мери Паркър и Розамунде Пилхер.

Първите две книги – „Наследството“ и „Решението“, бяха много добре приети от българските читатели. Сега Издателска къща „Хермес“ представя „Завръщането“ – вълнуващия завършек на романтичната трилогия „Имението Дарингам“.

За книгата

Бен продава своя дял в компанията си и се връща в имението, за да го спаси от фалит. И да му вдъхне нов живот. Той възнамерява да превърне западащия замък в процъфтяваща туристическа атракция, която да привлича посетители от цял свят. Амбициозните планове на бизнесмена обаче срещат съпротивата на консервативния му чичо Тимъти. Той се страхува, че тълпите туристи ще съсипят очарованието на Дарингам Хол, затова всячески саботира племенника си. А и дали с твърде рискованата си бизнес стратегия Бен няма сам да доведе до краха на имението?

Кейт обича Бен повече от всичко, но вижда, че той не е щастлив в Англия. Отчаяна, тя решава да не го задържа повече и го насърчава да приеме предложението на бившия си съдружник Питър и да се върне в Америка.

Бен отново е изправен пред важен избор, който ще определи бъдещето му с Кейт, съдбата на имението и неговите обитатели... На книжния пазар от 28 септември 2017 г.
Обем: 272 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-1749-5
Корична цена: 14,95 лв.

Коментирай