Стрелец

Основната тема, която ще възникне между вас и партньора е тази за парите. Няма да бъдете на едно мнение. Единият от двама ви ще се опита да контролира другия по отношение на финансите. Не забравяйте, че любовта не е контрол. Има разлика между разумно съставяне на бюджета и контрол.

Козирог

Тази седмица ще напомните на партньора си, че когато сте във връзка, вие сте най-дълбоко ангажираният партньор, за какъвто някой може да си мечтае. Любовта ви няма граници, а единственият проблем, който стои зад това е, че ще се чувствате неспокойни. Освен на връзката ви обърнете внимание и на останалото в живота си, като дома, кариерата, здравето.

7 начина да излекувате страдащата си връзка

Водолей

Ако напоследък сте имали усещане за ревност, предателство, недоверие или манипулация, свързани с вашия любовен живот, тази седмица вулканът може да изригне. Задържането на някои от тези емоции може да ви накара да се чувствате зле.

Още по темата

Вероятно си мислите, че пренебрегването на емоциите може да спаси връзката ви. За щастие недоразуменията ще се разсеят, но не забравяйте да не премълчавате това, което усещате.

Риби

Любовният живот на рибите през тази седмица ще премине под влиянието на споделянето. Ще се доверите на много близък приятел, на който ще разкриете повече за емоциите, любовните ви преживявания. Ако се намирате във връзка не забравяйте и за романтиката с любимия човек.

Снимки: Istock