Свободно време

Ако сте любители на немската кухня

07.05.2007г. / 13 00ч.
Аз жената
Ако сте любители на немската кухня

Ако сте любители на немската кухня или искате да опитате, в Хилтън София ще се проведе Седмица на немската кухня от 7 до 11 май 2007 г., от 19:00 ч.

Немската кухня се свързва с бира, вурстове, зеле и кнедли. Тя има много традиции, които невинаги се изтъкват. Сред най-предпочитаните нейни ястия са баварската салата с колбаси, печените меса, немските кюфтенца, аспержите с пържени гъби, рибеното рагу. Не бива да пропускате изкушения като “Блек форест” кейк, “Роте грюце”, ябълковия сладкиш, баварските кремове..

Главният готвач Андре Токев е убеден, че същността на немската кухня не са само наденичките, киселото зеле, свинският джолан и “шпецлето”. Има още много кулинарни предизвикателства, които заслужават да бъдат опитани в ресторант “Сезони”!

През цялата седмица на немската кухня терасата на бар “Артистс” ще се превърне в своеобразна бирена градина, която предлага немско меню и ще бъде на разположение за фирмени тържества. В томболата за всички гости на немските вечери ще бъдат включени: уикенд за двама в хотел Хилтън Кьолн, два самолетни билета до Кьолн – всичко това със съдействието на German Wings, както и ВИП разходка в София от SIXT rent-a-car.

Партньори на събитието: Porsche Bulgaria, Kaercher, Bitburger и German Wings.

Коментирай