Свободно време

Любовен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Романтика и приятни емоции

26.02.2018г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Като става дума за любов, планетите заговорничат тази седмица! Венера и Плутон се свързват във вторник по начин, който ще даде потенциал на много обвързани представители на зодиака да достигнат следващо ниво във връзката си.

Ще бъдем по-романтично настроени, ще можем да разговаряме по-лесно, да споделяме, да подкрепяме. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любимият човек ще сподели с вас най-силните си копнежи и това ще ви накара да се почувствате дълбоко свързани или пък може да ви изплаши и да искате да избягате от тези взаимоотношения.

За щастие, повече представители на зодия Овен ще отговорят положително на емоциите на любимия човек и ще се чувстват оценени. Еротичното ще се събуди във вас и ще пожелаете половинката си по най-страстния начин. Насладете се на моментите заедно.

Телец

Зашеметяващо Пълнолуние ще попадне във вашия романтичен сектор в четвъртък, като ще ви помогне да видите какво сте за някой специален за вас човек.

Може би преди време сте срещнали някого. Как се развиха вашите взаимоотношения? Възможно е да декларирате силни чувства един към друг, връзката ви да се развие по един задълбочен начин. Ако сте необвързани имате добри перспективи за ново познанство, романтика. Тя или той определено ще бъде ваш тип.

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Близнаци

Половинката ще ви помогне да събудите креативността в себе си и да увеличите максимално сегашните си професионални възможности. Ако сте в стабилна връзка, това е време, когато не можете да се съсредоточите толкова много върху връзката с партньора си, заради всички добри перспективи, които се случват в кариерата ви. За щастие любимият човек ще подкрепи случващото се. Любовта ви ще ви помогне да вземете важно решение за кариерата ви.

Рак

Обвързаните Раци ще почувстват дълбока духовна връзка във взаимоотношенията с партньора си. Това може да стане по много и различни начини. Най-добрата част? Това ще помогне за укрепване на любовта ви, особено ако сте преминали през някакви трудности.

Необвързаните имат безкрайни възможности да срещнат нова и интересна личност, да насрочат първа среща още този уикенд. Емоционалните искри водят до физически искри.

Коментирай