Свободно време

Любовен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Романтика и приятни емоции

26.02.2018г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Ако се намирате във връзка и планирате да заживеете заедно с половинката си, да закупите нов дом, ще се придвижите напред в тези ваши планове. Друга възможност е да прекарате повече време заедно с любимия човек. Необвързаните Лъвове може да се уредят с ново запознанство. Като цяло седмицата е положителна в любовен план за вас, Лъвове.

Дева

Девите ще се чувстват така, сякаш любовният им живот не може да бъде по-сладък. Партньорът ви ще направи или каже нещо, което ще ви накара да се почувствате невероятно. Дълбоки чувства на сигурност, вземане на важни решения относно вашата връзка. И двете страни ще бъдат удовлетворени. Емоционално сте отворени повече към любимия човек и това определено ще му хареса.

Везни

Някои от Везните ще усетят рутината във връзката си. От друга страна ще опознаят човек, за когото ще разберат, че имат доста допирни точки, едни и същи виждания за нещата от живота.

Ще откриете усещане за комфорт и близост, докато научавате все повече и повече как тази нова личност в живота ви обича да прекарва времето си, какви са нейните навици. Очаква ви интересна седмица.

Скорпион

През цялата седмица Скорпионите ще се радват на подкрепата на Венера. Тя ще окаже влияние върху вашия 5-ти дом на удоволствието и любовта, което означава, че имате потенциал да се насладите на хармонията във връзката ви.

Разговорите с партньора ще бъдат по-задълбочени, смислени, ще бъдете по-романтично настроени. Освен Венера, Юпитер също ще ви подкрепи по отношение на любовта. Ако сте необвързани, възможно е да срещнете някого през следващите дни.

Коментирай