Свободно време

Месечен хороскоп за март 2018

Успехи за Близнаците

02.03.2018г. / 08 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Първоначално вълненията ви ще са свързани почти изцяло с работата и бизнеса. За кратко време ще успеете да се справите с натрупаните до момента проблеми. Ще ви се получи благодарение на успешно сътрудничество с колеги и случайно подсказани идеи.

Може да е минимален напредък, но ще е свързан с допълнителни приходи, с които да си организирате кратко пътуване. Дали ще внесете в пътешествието и романтика зависи от личните ви предпочитания.

Козирог

Едва ли ще имате някакви сериозни професионални затруднения през този месец. Продължавайте да действате в предпочитаната от вас насока със същата упоритост и последователност. Ще постигнете очакваните резултати. Сложностите ще са свързани с личните отношения, независимо от това дали сте в постоянна връзка или не.

Ще се прокрадне една коварна нишка на неопределеност между вас и партньора ви. В случай, че връзката ви датира отскоро, не е изключено да решите, че трябва да я прекратите. За двойките с по-дълъг стаж е препоръчително да се въздържат от емоционални решения.

Водолей

Идеи не ви липсват, силите ви също са достатъчно, но мислите ви на моменти ще са леко разпилени. Опитвайки се да напреднете може да пренебрегнете важни подробности или да решите, че е най-добре да вършите всичко самостоятелно, за да контролирате процесите.

Свързани статии

Неподходящ вариант, защото ще се изтощите бързо. По-добре намалете инициативата и обсъждайте важните решения подробно с близките си.

Риби

Слънцето продължава да е във вашия знак и да ви зарежда с романтично настроение. Професионалните задължения няма да ви затруднят, защото ще са в рамките на обичайното. Дори задачите да са повече от обикновено ще успеете да се справите.

Личните отношения също ще са спокойни. Спорните моменти ще са свързани по-скоро с роднините, отколкото с любимия човек. Организирайте развлеченията си в камерна компания и не прекалявайте с покупките.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай