Всичко за зодиите

3-те зодии с най-силна интуиция

Скорпион е една от тях

28.02.2018г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Интуицията е чувството, на което по-често дамите се доверяват. Онова усещане, което не спира да ни човърка отвътре, желанието да вземем най-правилното решение или предчувствието, че нещо ще се случи. Всеки разчита на интуицията си малко или много, но представителите на три зодиакални знака притежават най-силната интуиция. Вижте кои са.

Риби

Представителите на зодия Риби са едни от най-големите мечтатели в зодиака. За тях духовното е много важно. Стремят се да бъдат в постоянен вътрешен мир, за да могат да систематизират добре мислите си, да си начертаят планове, които ще им помогнат да реализират мечтите си.

Винаги се ръководят от инстинктите си. Често се оказват подготвени и за сложните ситуации. Затова не се опитвайте да мамите Рибите, те лесно могат да разпознаят, когато някой е некоректен към тях, защото силната им интуиция рядко ги подвежда.

Снимка: istock

Скорпион

Скорпионите са много проницателни и големи манипулатори. Имат способността да „четат“ чуждите мисли. Имат изключително силна интуиция, преживяват дълбоко всяко събитие и поради това са способни да усетят какво следва.

Родените под знака на Скорпиона усещат чуждите вибрации. Не се страхуват от опасностите, търсят постоянно тръпката, особено в любовта и в повечето случаи се водят от силната си интуиция. Дали е лесно да измамиш Скорпион? Опитайте, но едва ли ще успеете.

Свързани статии

Стрелец

Стрелците са едни от тези, които имат силна интуиция, но рядко полагат усилия да я развият и използват. За тях е важно да намерят вътрешния баланс, след което могат да поработят и над своите интуитивни усещания, които биха могли да им помогнат в трудни моменти.

Стрелците са добри анализатори и не пропускат фактите. Точно когато се нуждаят от своето аналитично мислене, биха могли да се доверят и на силната си интуиция.

Коментирай
4 rate up comment 3 rate down comment
Емил Ангелов ( преди 7 години )
пълни глупости само тва ще кажа забравихте май зодия рак а ? Рак това е вода, превърната в пара. Обаятелни хора, безкористни, изглеждат нежни и мили, а всъщност са много твърди и последователни в решенията си. Имат дарбата да предсказват бъдещето. Трябва да доразвиват интуицията си, те просто не знаят сами колко безпределна е тя.Скорпион това е вода, превърната в лед. Тайнствен, загадъчен, владее се отлично, трудно е да бъдат прозрени намеренията му, докато другите са прозрачни за него. Може да руши, ако това е нужно за сътворяването на нещо ново. Риби подобно на подземната вода те са потайни, рядко се изправят открито пред трудностите, а предпочитат да ги заобикалят. Имат стремеж да се усъвършенстват духовно, но са лениви, не им достига воля да постигат повече и се задоволяват с малко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
отговор ( преди 7 години )
Написаното не е само в личен план. Но който има претенции да е по-, трябва да знае пътя за стигане надалеч. Колко ръководители са от тези зодии?(Съгласна съм с немския израз , синонимен на "мога", "зная": където се отива надалеч, където става за дълго.)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 7 години )
До Анонимен: ne sum nito edna ot trite zodii , A iskam da popitam tozi niakoi za6to o4akva da bude voden ? nima ne sa vidni fakti i ne umee da vzeme sam re6enia ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 5 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Глупости! Ако бяха със силна интуиция, щяха да умеят да се справят без да се лепват за някого и без много проба-грешка. И трите зодии са чаровни интересчии, но не са в състояние да водят някого, гледат почти само наблизо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар