Свободно време

Какво предвещава за вас денят на раждане

Родените в понеделник лесно си намират работа

30.07.2020г. / 11 22ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят от седмицата, на който сте родени, може да каже много любопитни неща за вашата личност. В зависимост от деня може да научите дали ще ви върви в работата, личните взаимоотношения и в кои области ще са насочени интересите ви. Вижте няколко интересни предсказания според деня на раждане.

Неделя – денят на Слънцето и великите хора. Ще се занимавате с наука, ще заемате високи постове, ще сътворите непознато лекарство, ще създадете течение в модата, ще коригирате грешки и недостатъци, ще отглеждате коне, ще въртите успешна търговия, ще получавате висок доход, ще откриете вода. Всичко това или поне едно. По отношение на любовта и секса ще имате по-скоро среден успех и неутрални прояви. Няма да се реализирате в колектив, а само индивидуално.

Тест: Каква любов ви очаква според зодията?

Понеделник – Луна. Ден подходящ за жените. Лесно ще намирате работа, с удоволствие ще ви приемат навсякъде, когато се разболеете много бързо ще възстановявате здравето си. Ще имате успехи, ако работите в областта на литературата, строителството, селското стопанство. Всичко, което раздадете на хората ще ви се върне многократно. Орисани сте за много вълнуващ интимен живот.

>> Какво говори за вас датата на раждане <<

Вторник – Марс. Ще се изявите много успешно в областта на юрис-дикцията. Имате талант на откриватели. Враговете ви ще бъдат наказани.

Сряда – Меркурий. Вие сте трудолюбиви, сръчни, умеете да решавате сложни казуси. Работата ви е свързана с пътуване, пренасяне на стоки, известия и хора. Очаква ви активен любовен и сексуален живот, но ще имате проблеми с училището и учението.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как влияе на здравето ви?

Четвъртък – Юпитер. Имате 6-о чувство, усещате промените, настроенията на околните. Успешно ще се занимавате с преподавателска дейност, изследвания, астрология, наука, медицина, военно дело, логистика, търговия.

Силните и слаби страни на всяка зодия

Петък – Венера. Денят на икономистите, свещениците, учителите, военните. Ще бъдете душата на компанията, умеете да се веселите, да дресирате животни. Ще имате много успехи в любовния и интимен живот.

>> 6 зодии, които са родени лидери<<

Събота – Сатурн. Денят на децата. Ще се преборите с враговете си, ще построите дом, ще проявите много храброст и упоритост. Притежавате гадателски умения. Ако се занимавате с лов, ще сте много точни стрелци.

Статията е изготвена от астролог Петя Георгиева.

Коментирай