Свободно време

Седмичен хороскоп за 5 – 11 март 2018

Овните ги чака седмица без особени затруднения

05.03.2018г. / 09 58ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва с почивен ден, което е добро начало може би за всички. Но какво ни очаква през останалите 4 работни дни – динамика или повече лежерни моменти, ще разберем от седмичната астрологична прогноза на Петя Георгиева. Вижте какво предсказва тя.

Овен

Настроението ви е повече приключенско, отколкото трудолюбиво. Ще ви е малко сложно да вкарате мислите си в рамките на рутинните текущи занимания. Затова пък контактите ще са интензивни и на моменти доста интригуващи. Няма да се натъкнете на сериозни затруднения от практически характер. Имайте предвид, че не е желателно да смесвате деловите с личните отношения или да се опитвате да променяте характера им, колкото и привлекателна да ви изглежда подобна идея.

Телец 

 Противоречиви преживявания предстоят. Контактите ви с хората, които споделят мнението ви ще са изключително полезни, плодотворни, ще окажат положително въздействие върху творческия ви потенциал. Ще се наложи да общувате обаче и с такива, които не одобряват действията ви и чиито интереси ще са в конфликт с вашите. Отстоявайте позициите си, но по възможност от разстояние, без да влизате в остри спорове. Участието в подобни разправии ще се отрази негативно на енергетиката и ще ви върне назад.

Близнаци

Обичайната ви активност през тази седмица ще отстъпи място на голям мързел. Спасението от подобна критична ситуация обаче е заложено в личния ви чар и обаяние. Умението ви да манипулирате околните и да им прехвърляте част от работата си ще бъде толкова по-силно, колкото по-слабо е въображението ви. По друг начин казано, когато не се сещате как да направите нещо ще се сетите кой друг би го свършил вместо вас, при това с удоволствие. Информационният поток ще е интензивен, ясен, приложим и ще ви мотивира да се измъкнете от летаргичното си състояние.

>> Месечен хороскоп за месец март 2018 <<

Рак

Събитията ще са нееднозначни и ще предизвикват съмнения. Следвайте интуицията си. Действайте спокойно, обмислено и предпазливо. Ще имате възможност за връщане към предишни дейности, за внасяне на подходящи корекции, за преосмисляне на решенията или позициите си. Съпоставката на различни мнения ще ви помогне да преодолеете колебанията си. Наблюдавайте внимателно без да обсъждате личните си тайни.

Лъв

Не злоупотребявайте с физическата и емоционалната си издръжливост. Преценете целите си и ресурсите, с които разполагате. Не сте в състояние да постигнете всичко, което ви се иска, но сте в състояние да преодолеете страховете и да се освободите от комплексите си. Привлекателни сте, много хора ще търсят близост с вас, но не всички контакти ще са ви полезни. Не скъсявайте дистанцията по време на делови срещи и не игнорирайте приятелите за сметка на романтичните емоции. Правилният баланс е залог за хармония.

>> Любовен хороскоп за 5-11 март 2018 <<

Коментирай