Свободно време

Седмичен хороскоп за 5 – 11 март 2018

Овните ги чака седмица без особени затруднения

05.03.2018г. / 09 58ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Контактите ще са интензивни и полезни. Ще успеете да уговорите благоприятни условия по финансова сделка с възможност за корекции. Опитайте се да довършите задачи или проекти, които от известно време отлагате. Създайте си оптимален режим за труд и почивка. Едва ли нещо би ви затруднило, защото енергетиката ви е стабилна. Подхождайте решително към сложните казуси, в състояние сте да се справите без чужда намеса.

Везни

Силно безпокойство и липса на концентрация може да ви съпровожда през цялата седмица. Логично е да се замислите за причините, но със сигурност ще ви е трудно да си ги обясните. Едната от тях е непреодолимото ви желание да се справите с проблемите на целия свят. Другата е усещането, че не разполагате с достатъчно време. Непрекъснато нещо ще започвате, ще довършвате, ще оформяте и ще ви се струва, че сте „доникъде“. Намалете темпото, разпределете си силите и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Те ще се случват и без активната ви намеса.

Скорпион

В професионален план можете да покажете най-добрите си страни. И ще го направите, защото ще съумеете да се справите бързо с новата информация, която получавате и с изостаналите задачи, които по едни или други причини сте отлагали. Успехите ще са логичен завършек, но е желателно да запазите чувство за мярка и да не се възгордявате от постиженията си. Печелившата тактика е да заложите на творческия потенциал, а не на критическото мислене.

Стрелец

Настроението ви е нестабилно и ако трябва да му дадем графично изображение ще прилича на синусоида. Прекалено много идеи ви връхлитат, прекалено много желания и все противоречиви – едното категорично отхвърля другото. И така, движейки се в шеметна скорост от една крайност в друга, ще премине цялата ви седмица. Ще е полезно да обсъдите съмненията с близките си. Не че ще послушате препоръките им, но чувайки собствения си глас, може да решите да подредите приоритетите и да си поставите реална цел, която да ангажира вниманието ви.

Козирог

 Ще се справите с не един сложен казус. Социалните ви контакти няма да са много интензивни, но за сметка на това деловите ще са необичайно резултатни. Заемете се с дейности, за които до момента не сте намерили подходящо решение. Ще ви хрумнат оригинални тактики и ще успеете да обедините различни елементи в едно цяло. Реагирайте гъвкаво. Едва ли ще получите изцяло одобрението, на което разчитате, но ако сте в състояние да се справите самостоятелно, не губете време и сили да доказвате правотата си.

Водолей

Един от въпросите, с който ще се наложи да се занимаете много задълбочено през тази седмица са собствените ви финанси. Прегледайте обстойно финансовото си състояние, защото ще получите оферти, които си заслужава не просто да обмислите, а и да обсъдите с близките си. Следващата актуална тема ще бъдат именно близките ви. Ще ви обхване силно желание да направите за тях нещо хубаво. Въображението ще ви подскаже различни варианти, времето с което разполагате ще ви помогне да изберете най-подходящия. Малките радости ще се окажат голям стимул за творческите ви търсения.

Риби

Ангажиментите ще са много, времето с което разполагате – малко, а настроението ви често ще е мрачно. Не губете почва под краката си. В състояние сте да се справите с всичко, нужно е само да си повярвате. Създайте си график с варианти за промяна. Съобразявайте се с актуалната обстановка и проявете последователност. Проявете инициатива там, където всички останали бягат от отговорност. Разчитайте на знанията и опита си, а там където те са недостатъчни може да вкарате в действие и връзките.

Коментирай