Свободно време

Б.Т.Р. представят новия си албум „Невидими стени“ в зала 1 на НДК

Музикантите обещават мащабно шоу на публиката

08.03.2018г. / 12 00ч.
Мария Дуковска
Б.Т.Р. представят новия си албум „Невидими стени“ в зала 1 на НДК

Дванадесетият поред студиен албум на Б. Т. Р. „Невидими стени“ излиза на музикалния пазар този месец и ще бъде представен от групата с концерт-спектакъл в зала 1 на НДК на 29 март.

Шоуто ще бъде първата мащабна изява на голяма сцена за групата в последните 3 години и ще отбележи 25-годишния юбилей на любимата рок банда. Интересът към шоуто е огромен и след като повечето места в залата бяха изкупени, от днес в продажба са пуснати и допълнителни места на втори балкон в зала 1 на НДК на цени от 25 и 30 лева.

Свързани статии

На 29 март любителите на твърдия звук ще чуят за първи път на живо песните от новия албум „Невидими стени“, както и някои от вечните хитове на бандата в изпълнение на Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китара, вокали, Иван Калфов – бас-китара, Илиян Диков – барабани. Заедно с тях на сцената ще се качат и гост-музикантите Ясен Велчев / ТЕ/ – пиано, Антоний Георгиев /АХАТ/ и Добромир Поликов – китара.

Невидими стени“ е името на първия сингъл от албума, който бе приет много добре от публиката. Решихме да кръстим така и албума. Смятам, че „невидими стени“ си поставя всеки от нас понякога. Те са нашите окови, които ни пречат да направим нещата, които искаме“, разказа Наско.

В стилово отношение новият албум в дискографията на групата е завръщане към по-здравия саунд.

Така ги почувствахме песните. През годините в работата ни е водила емоцията и всеки в групата допринася с това, което чувства. Понякога ни води текстът, понякога музиката. Понякога и двете се раждат едновременно“, разкри повече за албума Славчо Николов, който е автор на музиката и текста на всички песни в „Невидими стени“, с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента, създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев.

 

 

 

Коментирай