Свободно време

Изберете си сърце и вижте каква любов ви очаква в следващите 30 дни

Любовта е магия

23.07.2021г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Любовта ... Най-вълнуващото нещо, което се случва в живота ни. Понякога е малко объркваща или отсъства, но не бива да губим вярата си в нея. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си едно сърце и вижте какво ви очаква в любовен план в следващите 30 дни.

Сърце 1

Ако напоследък сте имали усещането, че любовните взаимоотношения не са били най-щастливите за вас, то това ще се промени. Не бързайте с изводите. Помнете, че всичко най-добро е пред вас. Този месец обещава да бъде хармоничен за любовта. Има голям шанс да срещнете голямата любов.

Сърце 2

Рядко мислите за любовта. Сякаш сте настроили съзнанието си, че връзките не са за вас. С избора на това сърце, скоро ще се убедите, че грешите. Месецът обещава за вас любов, силна и страстна. Вашите възгледи за живота ще се променят към по-добро.

Свързани статии

Сърце 3

Този, с когото ще имате истинска любов, е много близо до вас. Може би все още не го забелязвате. Е, ще се наложи да почакате, защото Вселената ще ви изпрати знаци. Този месец ще бъде вълнуващ в любовен план.

Сърце 4

Изпитвате силни чувства, но не сте сигурни дали може да ги разкриете, дали те са наистина толкова силни и истински. В следващите 30 дни пред вас ще се разкрият много тайни. Бъдете внимателни към знаците на Вселената.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
trai konio za zelena treva....za6to izob6to me lujat ? mujut , kogoto obojavam e na okolo 500 km ot men.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота