Свободно време

Кевин Костнър стана баща за пети път

13.05.2007г. / 13 34ч.
Аз жената
Кевин Костнър стана баща за пети път

Тази вечер с Вили Сечкова по GTV от 21.00 ч. и гости Ваня Николова - гл. редактор сп. Max и Краси от Music Idol ще научим подробности за различни холивудски и не само знаменитости. Ето малко информация в аванс:
    
Завръщането на Бритни
Нашата стара познайница Бритниту бавно, но славно се съвзема от ужасяващата родилна депресия, която я остави без коса, нерви и Кей Фед. Мама Спиърс гастролира уж инкогнито из затънтени кръчми в Калифония под прикритието на името на никому неизвестната група "The M+M's". Феновете обаче веднага надушиха кой се крие зад паравана на "The M+M's" и обсадиха долопробното кръчме "Къщата на блуса" в Западен Холивуд. Ето, че скоро профуча и самата Брит в наточеното си кабрио с "летни жанти." Старателно угоени с мазни чийзбургери, американски горили бдяха да не падне и косъм от русата перука на звездата.  
Брит не се е качвала на сцена от лятото на 2004... Сефтето й тази година беше в слънчевия Сан Диего в началото на май. Тогава дивата размятваше на сцената кестенява перука. Пожелаваме на Бритниту най-сетне да й порасне истинска коса и да влезе да се поизпоти малко във фитнеса, че както знаете, "не става само с ядене".

Звездни фенове на бокса
Няма спор, че всеки се кефи на добрия пердах, стига разбира се, да не бият него... Холивудските знаменитости не падат по-долу. Доказателство затова бе зашеметяващата сбирщина от звезди тежка категория, които позяпаха боя за титлата само че в полусредна категория, между Оскар Де Ла Оя и Флойд Мейуедър. Зала MGM Grand в Лас Вегас отдавна не бе приютявала толкова живи легенди като започнем от бат Лео Ди Каприо, Дензъл Уошингтън и самия Паякочовек, но без клинчето си, а очевидно и без грим, преминем през спинозния Меджик Джонсън и стигнем до тантурестата Джени и крехкия й като тръстика съпруг Марк. Да не пропуснем самата кралица Хелън Мирън и Джим Кери с очарователната си половинка и прическа ала Кърт Кобейн, минути преди самоубийството. В крайна сметка кубинската бокс-легенда Де Ла Оя си изяде боя и Мейуедър триумфира с титлата след 12-рундов оспорван двубой. SHOWBUZZ ви съветва следващия път да заведете жена си на бокс, вместо да я боксирате в кухнята.

Кевин Костнър стана баща за пети път
Чичо Кевин Костнър стана баща за пети път. Това обаче е първото дете за втората му съпруга Кристин. Според говорителя на актьора - Пол Блох, бебето с очарователното име Кейдън Уайт Костнър и неговата майка са в отлично здраве. Кевин се ожени за Кристине Баумгартнер през септември 2004. Това е втори брак за него и първи за 33 годишната хубавица. Разликата във възрастта им е незначителна - само някакви си 19 години. Ако ги сравняваме с друг популярен брак в Холивуд, за който вече има слухове, че е пред разпадане, този на Майкъл Дъглас и Катрин Зита,  излиза, че Майки е с четвърт век по-дърт от кака Катрин. Но нали точно за такива случаи учените са изобретили малкото синьо хапче, което прави големи поразии. През последното десетилетие бай Кевин не бе толкова прочут с филмите си, колкото с любовните си похождения. Да се надяваме, че няма да разочарова съпругата си и най-после ще поседне на помъдрелия си задник, за да направи някои сносен филм от ранга на "Танцуващия с вълци" или "Перфектен свят".

Премиера: SHREK 3
Най-митичният жабок в цялата човешка история - Кърмит беше възкликнал веднъж, "не е лесно да си зелен". Това обаче далеч не важи за великана Шрек. Зеленото добродушно чудовище донесе бая зелено на продуцентите си и не е случайно, че за премиерата на третата част от поредицата за него в Ел Ей опънаха специален килим, който както се досещате далеч не беше червен.
Странно защо Джъсти и мис Диаз непрекъснато се разминаваха... Явно не са си останали приятели след бурния любовен романс. Това обаче не пречеше на Kамерън да се хили по-ужасно и от най-VIP перкусионистът у нас. Иначе тройката на Шрек обещава да бъде също толкова забавна, колкото и останалите. Дано само оригиналните несравними гласове на колоси като Антонио Бандерас, Еди Мърфи, Рупърт Еверет, Майк Майърс и др. бъдат дублирани от също толкова качествени БГ-актьори. Макар ние въобще да не сме фенове на дублажа... А ето и нещичко за самия Шрек 3. Свекър му крал Харолд съвсем ненадейно ритва камбаната... Така Шреки е изправен пред ужасна дилема - да намери нов престолонаследник, или сам да седне на трона. С помощта на верните си другари Магарето и Котаракът в чизми те създават жури, подобно на това в Мusic Idol и трескаво започват да търсят подходящия кандидат. Естествено тримцата преминават през тонове приключения, овкусени с пародиране на куп популярни филмови епоси - от Хари Потър та чак до Властелинът. Абе, спор нема, че шоуто ви е гарантирано...

Джина Дейвис получи наградата Холивудски герой (Hollywood Hero) на USA Today
Наскоро дългокраката и бяла като "сирини" актриса Джина Дейвис получи поредното си признание. Този път на дългата си лавица с наградки тя ще положи и тази за Холивудски герой на изданието USA Today. Призът й бе връчен, заради основаната от нея организация с идеална цел "See Jane".
Организацията е основана през 2004 г. и има за цел да се пребори с половата дискриминация и забележете,  да повиши броя на женските образи във филмите.
Леля Джина е изиграла най-различни образи в много филми. В далечната 1988, тя печели Оскар за поддържаща роля с лентата "Турист по неволя", а у нас стана популярна с одата за силата на жената "Телма и Луиз". За сведение, Джини е висока цели 183 см и е член на Менса с коефициент на интелигентност към 140, което си е бая... И после ни разправят, че нависоко акъл не растял. Дрън- дрън!

Коментирай