Свободно време

Интересни срещи този уикенд във „Фамилно“

Историята на кънтри певицата Лили Друмева и ирландеца Шон О‘Райли

12.04.2018г. / 12 46ч.
Аз жената
Интересни срещи този уикенд във „Фамилно“

Тази събота, 14 април, водещата на „Фамилно“ Деляна Маринова – Джуджи ще разговаря с кънтри певицата Лили Друмева и нейния съпруг – ирландеца Шон О‘ Райли – в 10,30 часа по Bulgaria ON AIR. Съботното издание на семейното предаване ще представи фамилното дърво на португалския футболист Кристиано Роналдо, а фамилната екскурзия ще разкрие 203 пътешественически предизвикателства. В минутите за здраве зрителите ще могат да научат повече за сънната апнея, както и нова рецепта за здравословно хранене.

На 15 април, неделя, „Фамилно“ ще разгледа фамилния албум на Явора Стоилова – роднина на големия български поет Пейо Яворов. Предаването ще запознае зрителите с италианеца Кристиано Камисани, както и с фамилното дърво на британския външен министър Борис Джонсън. Рубриката „Фамилно здраве“ ще обърне внимание на велопохода „Заедно“, организиран в подкрепа на хората с хемофилия, а „Извънкласно“ ще представи първия у нас фестивал за ученически буктрейлъри.

Гледайте тези и още интересни семейни рубрики в предаването „Фамилно“ – тази събота и неделя в 10,30 часа по Bulgaria ON AIR.  

Коментирай
Свободно време