Свободно време

Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата

В напреднала бременност, но изглеждаща чудесно

17.04.2018г. / 12 26ч.
Михаела Лазарова
Актрисата Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата. Снимка: Reuters

Актрисата Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата. Снимка: Reuters

„Отчаяната съпруга“ Ева Лонгория получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд. Чаровната брюнетка, която наскоро навърши 43, очаква своето първо дете, година и половина след като се омъжи за Хосе Бастон.

Бебето ще е момченце, а на церемонията в Холивуд, Ева демонстрира перфектна визия, въпреки напредналата си бременност, разбира се в компанията на любимия си Хосе.

За Бастон това ще бъде четвърто дете. От предишния си брак с мексиканската актриса Наталия Есперон той има три деца. Сред знаменитостите, които присъстваха на церемонията на Алеята на славата бяха Анна Фарис, Фелисити Хъфман, Мелани Грифит, Рики Мартин. 

„Много важно за мен е да съм тук и хората да си казват, когато виждат звездата ми „Можете да постигнете това, стига да работите много“, сподели развълнувана Лонгория.

За нея това бе наистина специален ден, тъй като представи и новия си филм „Overboard“,  в който си партнира с Анна Фарис, Еухенио Дербес, Джон Хана и други. 

Ева Лонгория, която освен актриса е и продуцент, сценарист и режисьор, доби своята слава с участието си в любимия на милиони жени по света сериал „Отчаяни съпруги“. Още кадри от церемонията може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

 

Коментирай